Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 16 eves sracnak 29 eves baratjone van abbol lehet valami ugy? Pedofilianak szamit?
@8
Szerintem nagy részük akar, legfeljebb nem olyan nők között mozogsz, akik ilyenek. Vannak, akiknek tényleg nem fontos, vannak, akik csak nem árulják el, hogy akarnának, mert semmi olyan pasi a láthatáron, vagy félnek, hogy elvesztik a munkájukat, sok oka lehet.
Engem azért dobott a 25 éves, mikor 28 voltam, mert én már megállapodni szerettem volna.
"A szerelemnek nem lehet parancsolni ! akar 14, akar 34 ev a korkulomseg ! velemeny ?"
Kérdésem az lenne, hogy amit felsoroltál, pusztán elméleti kérdés vagy esetleg van valóság alapja?
Azért ha 34 év a korkülönbség, talán megkockáztatnám hogy lehet parancsolni :-) Ha van mondjuk egy 20 éves srác, aki öszejön egy nála 34 évvel idősebb nővel, tehát egy 54 éves nővel, akkor mi lesz 20 év múlva, amikor a nő 74 éves lesz ? :D Ha a srác idővel akar gyereket az meg gyakorlatilag lehetetlen lesz ilyen körülmények között. Szóval óvatosab dobálózzunk a szavakkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!