Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők ti örültök ha egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők ti örültök ha egy olyan pasitól kaptok csak úgy virágot aki tetszik nektek?

Figyelt kérdés
Vagy a mai nők már nem is értékelik az ilyesmit?
2013. jan. 6. 19:23
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Időpont ma 19:47

ez édes!

2013. jan. 6. 22:12
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább szomorú. Mármint az a szomorú, hogy pont a csajok ölik ki azt a kis maradék romantikát a pasikból, ami még beléjük szorult.

Nem arról van szó, hogy kötelező szeretni a gyertyafényes vacsorákat, meg a virágokat, mert valóban nem kötelező. De azt legalább megérdemli az a pasi, hogy a cselekedet mögött lévő gesztust nézzék az ilyen helyzetekben.

A legtöbb csaj mit csinál, ha virágot vesznek neki? "Jaj, de régimódi, kell a francnak, és amúgy is elhervad."

Ha csokit vesznek neki? "Jaj, ettől csak még dagadtabb leszek!"

Ha csecsebecsét vesznek neki? "Mi a fenét kezdjek ezzel, hova tegyem?"

És ez a későbbiekben is így megy. Felajánlja a pasi, hogy kitakarít, vagy csak szimplán meglepi a feleségét/barátnőjét vele. De az úgy nem jó, mert nem rak mindent vissza a helyére, nem úgy áll a képkeret a falon, ahogy kellene, nem jól takarította le a tükröt, és ez sem jó, meg az sem jó. És ebből mi lesz? Az hogy a pasi többet a büdös életbe nem fog segíteni a háztartásban, a büdös életbe nem fog többet romantikázni, és virágot, vagy csokit venni.

Nekem rohadtul nem ezek a dolgok a fontosak, hanem a mögöttes tartalom. A virággal a szeretetét fejezi ki. A takarítással segíteni akar, hogy nekem könnyebb legyen. A csokival boldogságot akar okozni.

Nekem fontosabbak ezek a gesztusok, mint az, hogy mi mennyire felel meg az ízlésemnek.

25/n

2013. jan. 7. 19:46
 13/15 anonim ***** válasza:
*cselekedet mögött lévő szándékot nézzék az ilyen helyzetekben- bocsi, javítva. :)
2013. jan. 7. 19:47
 14/15 anonim válasza:
Én 16 éves vagyok és mindennél jobban örülnék egy virágnak, és biztosan levennél ezzel a lábamról.Nekem még soha senki nem adott vagy tett ilyen gesztust csak a szokásos nincs kedved baszni kérdésnél letapad mindenki...
2013. jan. 7. 20:24
 15/15 anonim ***** válasza:
és nincs kedved?
2013. jan. 7. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!