Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ti örültök ha egy olyan pasitól kaptok csak úgy virágot aki tetszik nektek?
Időpont ma 19:47
ez édes!
Szerintem inkább szomorú. Mármint az a szomorú, hogy pont a csajok ölik ki azt a kis maradék romantikát a pasikból, ami még beléjük szorult.
Nem arról van szó, hogy kötelező szeretni a gyertyafényes vacsorákat, meg a virágokat, mert valóban nem kötelező. De azt legalább megérdemli az a pasi, hogy a cselekedet mögött lévő gesztust nézzék az ilyen helyzetekben.
A legtöbb csaj mit csinál, ha virágot vesznek neki? "Jaj, de régimódi, kell a francnak, és amúgy is elhervad."
Ha csokit vesznek neki? "Jaj, ettől csak még dagadtabb leszek!"
Ha csecsebecsét vesznek neki? "Mi a fenét kezdjek ezzel, hova tegyem?"
És ez a későbbiekben is így megy. Felajánlja a pasi, hogy kitakarít, vagy csak szimplán meglepi a feleségét/barátnőjét vele. De az úgy nem jó, mert nem rak mindent vissza a helyére, nem úgy áll a képkeret a falon, ahogy kellene, nem jól takarította le a tükröt, és ez sem jó, meg az sem jó. És ebből mi lesz? Az hogy a pasi többet a büdös életbe nem fog segíteni a háztartásban, a büdös életbe nem fog többet romantikázni, és virágot, vagy csokit venni.
Nekem rohadtul nem ezek a dolgok a fontosak, hanem a mögöttes tartalom. A virággal a szeretetét fejezi ki. A takarítással segíteni akar, hogy nekem könnyebb legyen. A csokival boldogságot akar okozni.
Nekem fontosabbak ezek a gesztusok, mint az, hogy mi mennyire felel meg az ízlésemnek.
25/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!