Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol lehet venni Ajkán ultra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet venni Ajkán ultra safe nevevü gumit és ha tod akkor mennyi? Is létszi ird le

Figyelt kérdés
2009. aug. 27. 14:30
 1/7 anonim ***** válasza:

A Balmaz utca és a Dénes utca sarkán van egy kis ABC. Na ott lehet kapni, és olyan 850Ft a három darab.

Amúgy én levedlett kígyóbőrt használok, az is jó, és még a csajok is jobban élvezik...

2009. aug. 27. 14:37
 2/7 A kérdező kommentje:
oké kösz de ha megtod mondani a BOlt nevét akkor lehet hogy jobban járnék előre is köszi
2009. aug. 27. 14:40
 3/7 anonim ***** válasza:
úristen... te hülye vagy. képes voltál komolyan venni az első válaszadót? levedlett kígyóbőr, te okos... te még szerintem fiatal vagy a szexhez, ha ilyeneket komolyan veszel. amúgy bármelyik nagyobb üzletben. coop, match, spar, penny, profi, nem tudom, nálatok melyik van. óvszereknél szétnézel, és ott találsz. kisboltokban nincs olyan nagy választék. esetleg egy drogériában. dm, rossmann.
2009. aug. 27. 15:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Ajkai vagyok, de sose láttam xDD

Talán mert nem is néztem?:P Am. sztem a rossmanos tökéletes xDD

2009. aug. 27. 15:38
 5/7 A kérdező kommentje:
én sem kom vettem hanem azért kérdem mer hát vki ilyet használ és hát elhasználtam neki és nincs kedvem utazni érte több 10 km-t hogy ne vegye ezt észre amugy a kígyóbőrt nem vettem kom
2009. aug. 27. 21:17
 6/7 A kérdező kommentje:
ja boccs az előzőből kimaradt hogy patikában nem tudtak nekem ilyet adni azért kérdeztem
2009. aug. 27. 21:18
 7/7 anonim ***** válasza:

DM van ajkán. (Csingeri út 2) és nézz szét a gumiknál. Azért a márkát érdemes megnézni hogy Durex v Lifestyle de inkább az LS mert a Durexból extra safe van.

Jah és vegyél magadnak is.

2009. szept. 25. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!