Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti mennyire örülnétek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mennyire örülnétek, ha egy fiú egy dalon (pl. rapp számon) keresztül mondaná el mit érez?

Figyelt kérdés
lányok,rapp,érzés

2013. jan. 6. 13:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
rapp az nem tom mi de a rap.......hát vers az romantikusabb sztem...mert a rap az olyan természetellenes sztem bár kinek mi:P
2013. jan. 6. 13:47
 2/12 A kérdező kommentje:
Bocsi,rosszul van megfogalmazva,béna voltam és véletlen raktam ki...Úgy értem Mennyire örülnél,ha egy fiú egy dalon keresztül mondaná el mit érez irántad.
2013. jan. 6. 13:48
 3/12 anonim ***** válasza:
igaz fiú vagyok, de akikkel jóba vagyok lányok, el is ásnának téged, ha elkezdenél rappelni nekik XDD
2013. jan. 6. 13:48
 4/12 anonim ***** válasza:

rap az annyira nem az én zenei stílusom, de ha neki igen és tényleg kimondottam nekem írta, akkor biztos nagyon örülnék:)

de ha pl gitárral/anélkül valamit előad, akkor meg tényleg odalennék tőle

2013. jan. 6. 13:52
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Naja a lányok inkább a gitáros pasiktól ájulnak el:D (tapasztalat)
2013. jan. 6. 13:57
 6/12 anonim ***** válasza:
igen gitáros pasik és ének hozzá húú az nagyon jó lehet ha valaki dalban mondja el az érzéseit :) 20/L
2013. jan. 6. 14:06
 7/12 anonim ***** válasza:
Én nagyon-nagyon örülnék neki. Bár nem szoktam rapet hallgatni, de a lényeg a lényeg.
2013. jan. 6. 15:18
 8/12 anonim ***** válasza:
nagyon örülnék, ha olyan stílusú zene amit szeretek.
2013. jan. 6. 15:54
 9/12 anonim ***** válasza:

Fiú vagyok, de értek valamicskét a zenéhez, és én jó ötletnek tartom a dolgot. Ha tudsz zenét szerezni, akkor mindenféleképpen meg kell tegye a kellő hatást.

A rapzenét viszont kifejezetten ellenzem. Nemcsak arról van szó, hogy az egy FEKETE szubkultúra (azaz itt semmi gyökere nincs), hanem a rapzenék dalszövege kb. kimerül ennyiben hogy "yo yo yo madafaka gettó lóvé nigger megöllek dagadt prostik drága autók szíjünk füvet"...

2013. jan. 8. 02:06
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igen,zenélek!Pontosabban zongorázom.De szerintem lehet egy rap szám is szép,nem feltétlen kell káromkodásról szólni.Pl. itt van ez: http://www.youtube.com/watch?v=mTtx39VNlC8&list=PLI1xgmoAKb7..

2013. jan. 8. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!