Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mennyire örülnétek, ha egy fiú egy dalon (pl. rapp számon) keresztül mondaná el mit érez?
rap az annyira nem az én zenei stílusom, de ha neki igen és tényleg kimondottam nekem írta, akkor biztos nagyon örülnék:)
de ha pl gitárral/anélkül valamit előad, akkor meg tényleg odalennék tőle
Fiú vagyok, de értek valamicskét a zenéhez, és én jó ötletnek tartom a dolgot. Ha tudsz zenét szerezni, akkor mindenféleképpen meg kell tegye a kellő hatást.
A rapzenét viszont kifejezetten ellenzem. Nemcsak arról van szó, hogy az egy FEKETE szubkultúra (azaz itt semmi gyökere nincs), hanem a rapzenék dalszövege kb. kimerül ennyiben hogy "yo yo yo madafaka gettó lóvé nigger megöllek dagadt prostik drága autók szíjünk füvet"...
Köszönöm a válaszokat!
Igen,zenélek!Pontosabban zongorázom.De szerintem lehet egy rap szám is szép,nem feltétlen kell káromkodásról szólni.Pl. itt van ez: http://www.youtube.com/watch?v=mTtx39VNlC8&list=PLI1xgmoAKb7..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!