Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerinted ez jo ajandek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted ez jo ajandek lanyok, ti örülnetek neki egy kicsit?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy orosz lany akivel mar lassan 2,3 honapja irok (meg nem lattam elöben)na es az oroszoknak most lesz Karacsony Januar 7.-en es en szeretnem meglepni egy kicsit ezt a lanyt ezert arra gondoltam,hogy ez lapra szepen felirom oroszul,hogy Boldog karacsonyt kivanok neked kedves "nev" es a nevemet ala.

Majd csinalok magamrol egy kepet egy orosz sapkaban ahol fogom ezt a lapot es elküldöm neki karacsonykor.

Szerintetek milyen ? Rossz ? Hülyeseg ? Ti mit javitanatok rajta vagy mit csinalnatok maskeppen ?

Szeretnek neki tenyleg örömet szerezni, de csak ez jutott eszemben. Minden tanacs jol jön nekem köszönöm! :)

17F

2012. dec. 30. 22:15
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja es meg valami...Sziveket rajzolhatok ra vagy azt inkabb ne ? :D Köszi
2012. dec. 30. 22:16
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon aranyos! :)) 17/L

Sztem bejönne neki

2012. dec. 30. 22:17
 3/9 anonim ***** válasza:
A kép hátuljára rajzolj csap pár szivet. Max hármat.. Az nem túl sok.. S sokatmondó :)
2012. dec. 30. 22:18
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem örülne neki.

Tapasztaltam már, hogy a nem magyar nők néha sokkal kedvesebbek mint a magyarok bár nem lehet általánosítani embere válogatja :)

2012. dec. 30. 22:19
 5/9 anonim ***** válasza:

Ez egy eszméletlenül jó ötlet! El sem tudod képzelni, hogy egy ilyen kis "semmiség" mennyi örömet tud szerezni, ha tényleg szívből van.:DD Én nagyon örülnék neki! A szívek pedig nem lennének túlzások.

... Istenem... Ez nagyon aranyos, szerintem mindenképp csináld meg.:DD

2012. dec. 30. 22:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Én már az olvasás közben is elmosolyodtam :) Ez rendkívül aranyos és figyelmes ötlet, mindenképpen csak támogatni tudom :) És szerintem a szívek se túlzás, bár azért, ne legyen belőlük sok, és ne az egész lapot fedjék le :D
2012. dec. 30. 22:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Kedves otlet :)
2012. dec. 30. 22:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Annyira jó, hogy vannak még ilyen emberek :) Én is mosolyogtam miközben olvastam, személy szerint én nagyon tudok az ilyeneknek örülni. A szívekről annyit, hogy a a kevesebb néha több, egy szív elég :)
2012. dec. 30. 22:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Nagyon jó ötlet. Nekem mosolyt csalt az arcomra.
2012. dec. 30. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!