Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted ez jo ajandek lanyok, ti örülnetek neki egy kicsit?
Sziasztok!
Van egy orosz lany akivel mar lassan 2,3 honapja irok (meg nem lattam elöben)na es az oroszoknak most lesz Karacsony Januar 7.-en es en szeretnem meglepni egy kicsit ezt a lanyt ezert arra gondoltam,hogy ez lapra szepen felirom oroszul,hogy Boldog karacsonyt kivanok neked kedves "nev" es a nevemet ala.
Majd csinalok magamrol egy kepet egy orosz sapkaban ahol fogom ezt a lapot es elküldöm neki karacsonykor.
Szerintetek milyen ? Rossz ? Hülyeseg ? Ti mit javitanatok rajta vagy mit csinalnatok maskeppen ?
Szeretnek neki tenyleg örömet szerezni, de csak ez jutott eszemben. Minden tanacs jol jön nekem köszönöm! :)
17F
Szerintem nagyon aranyos! :)) 17/L
Sztem bejönne neki
Szerintem örülne neki.
Tapasztaltam már, hogy a nem magyar nők néha sokkal kedvesebbek mint a magyarok bár nem lehet általánosítani embere válogatja :)
Ez egy eszméletlenül jó ötlet! El sem tudod képzelni, hogy egy ilyen kis "semmiség" mennyi örömet tud szerezni, ha tényleg szívből van.:DD Én nagyon örülnék neki! A szívek pedig nem lennének túlzások.
... Istenem... Ez nagyon aranyos, szerintem mindenképp csináld meg.:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!