Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit értettek azon a szón, hogy magabiztosság?
Sokszor dobálóztok itt vele, hogy nektek a magabiztos, férfias férfi a vonzó, de mit kell pontosan érteni ez alatt?
Szeretném, ha valaki pontosan definiálná, mert eddig még nem történt meg.
a magam életében már rengetegszer megkaptam, hogy magabiztosnak, határozottnak, blablabla kellene lennem, de bővebben, példákon keresztül rávilágítva még senki nem magyarázta el. Nem akad el a szavam, ha valakivel beszélnem kell, belenézek a szemébe, nem húzom össze magamat, de ezek szerint mégis kevés vagyok. Mégis, milyennek kellene lennem? Parancsoló hangúnak, mint egy rendőr vagy katonatiszt, Vagy vernem a mellemet, mint a mai hülyegyerekek nagy része a semmire? Mert többnyire ezeket látom.
Kifejtené valaki bővebben? (akár hímnemű is lehet az illető, ha hasznos a tanácsa)
Ugyanmár :)
Na meg aki ilyen annak köszönöm szépen, több marad nekem :D
69 és 77 %, ha belinkelnék nektek egy kérdést, akkor reagálnátok rá, Én is válaszoltam rá, de szörnyen pökhendinek és irritálónak találtam. A kérdezőt és az utolsó válaszolót egyaránt.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
A kérdezővel nincs bajom, nem tehet az érzéseiről. És tulajdonképpen vessen magára, aki behódol.
Az utolsó pedig az a kategória, akivel én nem vagyok hajlandó beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!