Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a haj már túl rövid?
Figyelt kérdés
Le kellett vágatnom kb. 10 centit, mert annyira törött, meg vékonyszálú volt. Most viszont kicsit szomorú vagyok miatta:(
Oké, tudom, visszanő, de az több hónap lesz :D
Ilyen most: [link]
2013. jan. 5. 21:17
2/13 anonim válasza:
ne aggodj teljesen szép vagy még gy is hogy kitakartad az arcod:D ne aggodj e miatt ennél sokkal rövidebb frizurák is vannak ám,....ez ugy közepesen hosszu:P
3/13 anonim válasza:
az enyémet is ilyenre szokta lekapni a fodrász és általában én is haldoklom, szóval tudom mit érzel:D Az a dolog nyugtat olyankor, hogy legalább már egészségesen néz ki :D Nyugi:D Amúgy nem rövid:D
4/13 anonim válasza:
Szerintem egyátalán nem rövid :)
És nagyon jól áll :)
5/13 anonim válasza:
Te most vak vagy, vagy mi? :D Ez hol rövid?
6/13 anonim válasza:
Ááááááh... remélem a kérdező is felnő egyszer, és lesznek igazi problémái, mert ezt a mostanit kur.vára irigylem...
8/13 anonim válasza:
9/13 Angela...Angiie válasza:
miért lenne rövid? nagyon jól áll :))
10/13 anonim válasza:
ez nektek rövid?
O.o ez így jó :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!