Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolom az összes lányról, hogy ízléstelen plázacica, annak ellenére, hogy én is lány vagyok?
Adni magára mióta jelenti azt, hogy gyerekként k*rvának öltözik?
Azért ne keverjétek már a szezont a fazonnal. Abnormális, ahogy a mai gyerekek kinéznek.
Szerintem ezzel a kérdéseddel csak fényezni akarod magad, hogy te nem ilyen vagy.
Én is lány vagyok, nem vagyok plázacica sem, de szerintem sok olyan lány van, aki úgymond visszafogottan öltözködik.
Vannak igaz olyanok is, amiket írtál, de szerintem ők sem mindig "ribancok".
Másrész, nem mindegy ez neked, örülj neki, hogy te ilyen vagy.
a kérdező nem irigy, nem kisebbségi érzése van, hanem normálisan gondolkodik
tényleg visszataszító, hogy ma a 12 évesek úgy néznek ki, mint a felnőttek, s ez szánalmas, ettől lesznek ribisek.
ebben a korban tanulni, fejlődni, okosodni kell, felkészülni a felnőtt életre, és nem azt előre hozni, amiből csak tényleg bajok lesznek (lásd a sok szexkérdést)
Az ilyen kislányokból lesznek azok, akiket a fél ismerettségi körük meg....
Kiteszik mindenüket, a fiúk elkezdenek nekik udvarolni, legtöbbjük azért, mert könnyűvérűséget észlel... Megtörténik a menet, a kislány büszke lesz magára, aztán jön a nagy kopp, mert a fiú csak azt akarta, aztán meg a kislányoknak sír a szájuk, hogy az összes pasi egy szemét. Nem egy ilyen lányt ismerek távolabbról, fiatalabb koromban ismertem meg őket, és a mai napig vergődnek, mert elterjedt a ,,hírük" és egyszerűen egyik pasi sem veszi őket komolyan. Azok a lányok általánosítják így a pasikat, akik hülyén cselekszenek, lealacsonyítják a viselkedésükkel és a kinézetükkel magukat aztán ráfogják az összes pasira, hogy mekkora szemetek...hát nem!
Szia! én a pszichológus vagyok, és olyan korú lányokkal foglalkozok mint te.
Ez egy sablonkérdés az én szakámba. ÉS NE HIDD AZT HOGY AZ
ÖSSZES LÁNY ILYEN. Mert nagyon sok más lány is így látja. Tény, hogy mutatgatják magukat stb... de ne foglalkozz velük. lehet hogy szebbek, vagy okosabbak mint te, de nem a külső a fontos, hanem a belső. Ezeknek nehéz családi körülmények közötti életük van, vagy egyszerűen csak el vannak kényeztetve. Nem kell rájuk olyan szemmel nézni mint a ,,ribancokra". mert ők ilyenek. van egy olyan mondás, hogy:
,,Az eltört csészét nem lehet újjátenni"
ha nem értenéd, amilyen vagy, azon nem tudsz változtatni.
Pszicholóus, persze...
Azért azt még hozzátenném, hogy egy nő nem attól lesz NŐ, hogy mindenét kiteszi... egy nő önmagát adja, megbecsüli az értékeit de ugyanakkor tudatában van annak is, hogy mi a gyengesége és a hibái. Egy 12 éves kislány, sőt még egy 17 éves kislány sem nő még. Alakul, de nem nő. Sok mindent meg kell érteni és át kell élni ahhoz az életben, hogy valaki kijelenthesse magáról azt, hogy NŐ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!