Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tényleg senki sem tud szeretni egy ilyen srácot mint én?
Elismerem,nem vagyok jóképű,de ronda se.Olyan átlagos fejem van.Kék szem,barna haj,szemüvegem van.
A testem elég jó,izmos vagyok a korosztályhoz képest,és 186 cm magas.
Nem vagyok divatfiú,de igényesen öltözöm,ápolt vagyok.
Sajnos egy kicsit csendesebb vagyok,kedves,van némi humorom.A bunkózás nem az én stílusom.(tudom,hogy baj,de nem megy..) Persze azért nem vagyok elveszett ember,vannak barátaim,néha bulizok,sportolok,táncolok stb.
Eddig egy lánnyal se sikerült összejönnöm.Kb 2 éve próbálkozom,5-6 csaj utasított el.(eggyel összejöhettem volna de ő borzasztó erőszakos,unszimpatikus volt)
Mi lehet velem a baj? Senki se tud vonzódni hozzám? Egy hozzám hasonló helyzetű,vagyis átlagos külsejű,jobb alakú,normális lányt szeretnék barátnőnek,de nekik is a jóképű,nagyhangú pasik kellenek:(
Ez mondjuk érthető,de akkor nem lesz barátnőm még jó sokáig?
17/F
A probléma ott kezdődik, hogy 5-6 csaj utasított el 2 év alatt.
Most komolyan, ez nagy szám akart lenni?:D
Még így is csak fél évet tesz ki.
Majd ha kb 40 elutasított egyhuzamban akkor visszatérhetsz rinyálni:D
Dehogynem :) Szimpatikus vagy, nincs veled semmi baj, majd rád talál a szerelem pont ott ahol nem számítasz rá ;)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!