Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen NEM FÁJ a menstruáció. Mi a baj?
Figyelt kérdés
Régebben sem fájt és csak akkor tűnik fel, ha reggel tiszta vér vagyok.
Néha jelentkezni szokott egy kis hátfájás és be van fejezve.
Mi van velem? Mindenkitől hallom, hogy ilyenkor hisztis, meg hőhullámok, de nekem se hiszti, se hormonális zűrzavar, semmi...
valaki segítsen!!
2013. jan. 4. 13:53
11/17 anonim válasza:
Hát örüljél, de ez tuti fog változni. Ilyen korban hőhullám, meg hiszti? Hát én nem voltam 11 se mikor megjött. Akkor úgy fájt, az első napokban, jó pár gyógyszert vettem be.Azóta változott, sőt a szülésekkel együtt hol így, hol úgy. Szóval most örüljél!
12/17 anonim válasza:
Nekem se fájt általában, de amikor igen, na, olyat ne akarj. Az is, ahogy az egyik előttem szóló mondta, kb minden 3.-4. alkalom volt. Most meg fogamzásgátlót szedek, így igazából nem érzem, hogy most meg fog jönni vagy sem, nincsenek görcseim. De a pszichés része megmaradt a dolognak :D Sokkal sírosabb, ingerlékenyebb, hisztisebb vagyok, még így is, egy héttel az eljövetele előtt... És bárcsak ne lennék... Nincs semmi baj, inkább örülj neki :D
13/17 anonim válasza:
első 3 évben nekem se fájt,de később volt olyan,hogy összeestem suliban,mikor megjött
14/17 anonim válasza:
Sok éven keresztül nekem sem fájt,feszült sem voltam....semmi....
Aztán 20 éves koromkörül kezdett egyre jobban fájni és az első 2 nap ma is halál....
15/17 anonim válasza:
Semmi,te agyament.Összetenném akezem azért,hogy ne fájjon az a qurva sz@r mens.
16/17 anonim válasza:
Nekem a lábszáram szokott fájni,..:D a hasam meg sosem
17/17 anonim válasza:
De érdekes nem tudom ez mitől lehet, hogy ennyien így vannak ezzel, de nálam is az első pár év fájdalommentes volt. Sosem értettem hogyan szenved tőle valaki. Aztán mikor elmúltam 19 éves..Huha hát visszatekintve nagyon nagyon sajnálom azokat a barátnőimet, mert az első napom azóta nekem is a poklok pokla. Bár ugyanúgy lenne mint régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!