Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől késhet a menstruáció?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől késhet a menstruáció?

Figyelt kérdés
Már 3 hete késik, régebben volt ilyen, aztán beállt egy időben rendszeresen, most pedig megint késik.. nem értem h mi lehet az oka, terhes nem lehetek, mert nem voltam úgy a barátommal, hogy abból bármi baj is legyen..szűz vagyok még. De nagyon idegesitő, hogy nem jön meg. Szerintetek mi lehet az oka?

2012. dec. 23. 15:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Valami hormonális baj... lehet lassan dokihoz kéne menned, mert nem egészséges ha nem jön meg.
2012. dec. 23. 15:36
 2/2 anonim válasza:
nekem is volt már ilyen:) nem voltam terhes és késett ugyanigy több mint 3 hetet...aazaz kimaradt... lehet egy betegségtől gyógyszertől, utazástól, valamijen hormonális változástól, időjárástól nagyon sok mindentől.... nekem ezek szokták befolyásolni... ha nem szexelsz össze vissza füvelfával hanem csak egy állandoval tiszta körüülmények között nemkell orvoshoz menni... akkor nincs fertőzés vgay betegség veszélye :) megesik néha neaggódj:)
2013. jan. 5. 01:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!