Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, nektek bejönnek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek bejönnek az alacsony lányok? Miért? Miért nem?

Figyelt kérdés

2013. jan. 4. 12:28
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Bejönnek. Hogy miért? Csak úgy, olyan kis aranyosak :)
2013. jan. 4. 18:00
 22/26 anonim ***** válasza:
Hát nem épp jó ha a csaj godzilla de nekem olyan lány tetszik aki kicsivel alacsonyabb. én valami 170 vagyok ő 165-168 körül van
2013. jan. 5. 15:01
 23/26 anonim válasza:

Ha mondjuk ő lenne az igazi akkor nem zavarna ,s amúgy szeretem igen én nekem tetszenek :) olyan kis aranyosak.:)

19/f

2013. jan. 5. 22:55
 24/26 anonim ***** válasza:
nekem tetszene, mert könnyedén fel tudnám kapni és a karjaimba venni :D
2013. jan. 9. 20:49
 25/26 anonim ***** válasza:
Hát, rólam aztán minden elmondható, csak épp az nem, hogy törékenynek látszó alkat lennék. Mindenem tömzsi, vaskos, ennek egy része kisebb súlyfelesleg, viszont mikor egy cseppnyi sem volt rajtam, akkor is világosan kitűnt, hogy ez a testfelépítésem elátkozott genetikája. Szívesen ébrednék 15 centivel magasabban holnap, hogy az arány némileg kiegyenlítődjön.
2013. jan. 9. 21:17
 26/26 anonim válasza:

A magas lanyok a legszebbek,senkinek se kell 175-190centis lo no

Egy atlagos ferfi se annyi:D

márc. 12. 16:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!