Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a ribanc szó férfi megfelel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a ribanc szó férfi megfelelője?

Figyelt kérdés

2013. jan. 4. 07:44
1 2 3
 11/27 Patrik24 ***** válasza:
77%

10.

Az aktív szexuális élettel nincs gond, de szerinted helyénvaló, ha pl egy 20 éves lányt már kb 25 pasi megdugta? Lehet konzervatív vagyok, de én egy ilyen lányhoz az ujjammal sem érnék hozzá.

2013. jan. 4. 10:24
 12/27 anonim ***** válasza:
80%
Az a te döntésed, ha nem nyúlsz hozzá ujjal, nem is kötelez téged erre senki, az meg az ő döntése, hogy hány emberrel fekszik le. Én sem ilyen beállítottságú vagyok, aki naponta feküdne le mással, ettől függetlenül egyáltalán nem érdekel, ha más meg igen. Vannak olyan barátaim, barátnőim, akiknek elég sokszor becsúszik az egyéjszakás, ettől ugyanúgy kedvelem és szeretem őket, mert tudom, hogy milyen ember. Szeretem megítélni az embereket az alapján, amit mondanak, ahogy másokkal bánnak, a humoruk, intelligenciájuk alapján, de nem az alapján, hogy mikor kivel szexel. Az nem az én dolgom.
2013. jan. 4. 10:27
 13/27 anonim ***** válasza:
83%

Én sem értem mire jó ez a ribancozás.

És honnan veszitek, hogy egy nőnek csak szét kell tennie a lábát? Esetleg ez akkor állja meg a helyét, ha mindenféle jöttmenttel összefekszik. Viszont aki megválogatja, az igenis dolgozik azon, hogy felkeltse az adott férfi figyelmét, hogy kiismerje legalább egy minimális szinten.

Ha az érved igaz lenne, akkor ezért a szexért a férfinek sem kell sokat tennie, tehát nem értem mire az a nagy küzdelem.

2013. jan. 4. 10:38
 14/27 anonim ***** válasza:
80%
Más kérdés meg, hogy ha egy nőt megerőszakolnak, sokan a szemébe szórják, hogy örüljön, hogy valaki egyáltalán meg akarja dugni. Akkor most mi van?
2013. jan. 4. 10:39
 15/27 Patrik24 ***** válasza:
100%

14.

Én még ilyet nem hallottam, de aki ezt mondja az szimplán elmebeteg.

2013. jan. 4. 10:43
 16/27 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem a "ribanc" nem feltétlenül arra vonatkozik, aki szereti a szexet és sokat csinálja. Inkább az aktus körülményeire:

megcsalja a párját,

nős pasival csinálja,

pár órás ismeretség után, szinte idegenekkel,

pénzért, vagy más előnyért dug érzelem nélkül

...és biztosan tudnátok még sorolni.

És hogy mi a férfi megfelelője? Mondjuk: gennyláda.

2013. jan. 4. 10:49
 17/27 anonim ***** válasza:
74%

Aki pénzért dug az k*rva :)

Aki meg nős pasival, hát ott inkább a férfi a bűnös, nem a nő. Az ő lelkiismerete tiszta, kivéve persze, ha házas nőről beszélünk.

2013. jan. 4. 10:50
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy olyan pasival lefeküdni aki nős, vagy van barátnője "ribancos". Mennyire becsüli magát az a nő és mennyit ér, akinek elég a "titokban megdugtak" szerep?
2013. jan. 4. 10:53
 19/27 anonim ***** válasza:

Nőcsábász, casanova, "falu bikája", alfahím, stb. Nem kell az ilyen férfiakat sokra tartani, nem azért, mert sikeresek a nőknél, hanem azért, mert kihasználják, szextárgynak nézik, átverik őket.

21/f

17-es: tiszta a lelkiismerete? Ha képes belemenni egy kapcsolatba harmadiknak, olyannal kezdeni, akinek pótléknak kell, és a háta mögött hülyét csinálni egy másik nőből, akkor talán nincs is neki.

2013. jan. 4. 11:45
 20/27 anonim ***** válasza:
50%
Bocs, de ez nem lekiismereti kérdés, hanem önbecsülés.
2013. jan. 4. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!