Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10.
Az aktív szexuális élettel nincs gond, de szerinted helyénvaló, ha pl egy 20 éves lányt már kb 25 pasi megdugta? Lehet konzervatív vagyok, de én egy ilyen lányhoz az ujjammal sem érnék hozzá.
Én sem értem mire jó ez a ribancozás.
És honnan veszitek, hogy egy nőnek csak szét kell tennie a lábát? Esetleg ez akkor állja meg a helyét, ha mindenféle jöttmenttel összefekszik. Viszont aki megválogatja, az igenis dolgozik azon, hogy felkeltse az adott férfi figyelmét, hogy kiismerje legalább egy minimális szinten.
Ha az érved igaz lenne, akkor ezért a szexért a férfinek sem kell sokat tennie, tehát nem értem mire az a nagy küzdelem.
14.
Én még ilyet nem hallottam, de aki ezt mondja az szimplán elmebeteg.
Szerintem a "ribanc" nem feltétlenül arra vonatkozik, aki szereti a szexet és sokat csinálja. Inkább az aktus körülményeire:
megcsalja a párját,
nős pasival csinálja,
pár órás ismeretség után, szinte idegenekkel,
pénzért, vagy más előnyért dug érzelem nélkül
...és biztosan tudnátok még sorolni.
És hogy mi a férfi megfelelője? Mondjuk: gennyláda.
Aki pénzért dug az k*rva :)
Aki meg nős pasival, hát ott inkább a férfi a bűnös, nem a nő. Az ő lelkiismerete tiszta, kivéve persze, ha házas nőről beszélünk.
Nőcsábász, casanova, "falu bikája", alfahím, stb. Nem kell az ilyen férfiakat sokra tartani, nem azért, mert sikeresek a nőknél, hanem azért, mert kihasználják, szextárgynak nézik, átverik őket.
21/f
17-es: tiszta a lelkiismerete? Ha képes belemenni egy kapcsolatba harmadiknak, olyannal kezdeni, akinek pótléknak kell, és a háta mögött hülyét csinálni egy másik nőből, akkor talán nincs is neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!