Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit Tegyek Ha szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lexa66 kérdése:

Mit Tegyek Ha szerelmes vagyok egy fiúba de ő nem viszonozza? Szóval nagyon tetszik 1 srác. De sajnos ő ezt nem viszonozza! Nagyon szeretem és sokat szoktunk beszélni! Viccelődünk meg minden de csak barátok vagyunk szeretném ha ez nem így lenne!

Figyelt kérdés

2013. jan. 3. 20:39
1 2
 11/18 anonim válasza:
ha másba szerelmes akkor nem tudsz mit tenni, esetleg csak ha valami csoda folytán ki nem szeret belőle. De ha látod hogy reménytelen akkor nem tudsz mit csinálni:( Egyre jobban szeretni fogod és csak pofára esés lesz a vége ha meglátod hogy kapcsolatban van :( Próbáld elfelejteni ha ennyire reménytelen! :((
2013. aug. 13. 16:33
 12/18 anonim válasza:

én is szerelmes vagyok egy fiúba aki nem viszonozza.nemrég írtam neki egy levelet és leírtam h szerelmes vagyok belé.ezek után 1 hétig nem beszéltünk utána minden a régi kerékvágás lett(értsd:alig beszélünk vlamit).de sajnos van más lány/lányok is szóval ez van.na és megírtam a levelet és közli velem 3 haver h szerelmes belém,de nem meri elmondani.én meg mindent hagytam a fenébe és próbáltam elfelejteni de nem megy.

amik kellenek h kiderítsd szerelmes-e beléd:

-igaz barátnők(oan lányok akik nem szerelmesek a kiszemeltbe)

-legyél a fiú haverjaival jóban(nekem naon bevált!!)

-és beszélgess vele minél többet!!!!!!

aztán ha lesz bátorságod valld be neki ismét(halál komolyan)

ha esetleg bármi baj van írj nekem!!!(hátha tudok segíteni)

2014. febr. 26. 20:32
 13/18 anonim válasza:
Szia velem is ugyanez a helyzet csak én nem beszélek vele őssz vissz csak 2-szot beszéltem de halálosan szerelmes vagyok belé!
2014. júl. 16. 09:26
 14/18 vastag martin válasza:
Én is fiú vagyok és szerintem ha még általánosba, vagy akármilyen suliba jársz, valahogy kerülj vele kettesbe, kérdezd,meg hogy tetszik e neki valaki, és ha válaszol, akkor mond neki hogy ,,nekem meg te tetszel'', de ha azt mondja, hogy segits neki vele összejönni, akkor jobban jársz, ha inkább nem mondasz neki semmit, remélem segítettem! Nekem is tetszik valaki, elég nehéz.
2015. márc. 22. 21:00
 15/18 anonim válasza:
Hat adom az elozo válszadonak en is fiu vok mond meg neki. Hivd el beszelgetni mond meg neki és ha ott is lekoptat akk hagyd békén ugy lesz a jobb mindakettotoknek
2016. jún. 22. 21:35
 16/18 anonim válasza:
Én is azt gondolom hogy beszélgess vele ismerjétek meg egymást jobban a végén lehet hogy még is meg tetszel neki drukkolok nektek.
2016. nov. 14. 17:39
 17/18 Valaki avilagban válasza:

Sziasztok szerelmesvagyok egy fiuba aki nem olyanreg jot. A sulinkba es nagyan meg szeretem. es 1v 2 hetmulva elkesztunk szemezgetni orakon csak egymassal voltunk el foglalva. Es a baratnombek montam hogy beszeljen vele a bevemben beszeltek is utana ra kerdesztem a fiura hogymit mond ere es anyitmonfot hogy o erennekem nem. tud semitse mondani de mosolyogva monta. És a tesom es a baratnom aki beszelt vele nem gyoztek szolni nekem hogy alandoan nez. mindig. ha oravan ha szuneteken vagyunk egyszer matek oran melem ultete a tanaf no elkezdet velembeszelgetni ora vegefelemeg a feher puloveremet firkalta csak ugy. Meg szoktunk beszelni de 1 -2 szot valtunk meg mikor lementunk 4 a kondiba en a bmeg a kozos barataink beszelgetunk es utana odajot hazom es. A telefonomat kerte meg a haterkepemet monta hogy mutasameg neki mert jolet. meg elkezdet oda hajolgatni hozam. Mojolyogva mint ha. Meg akarna csokolni nagyonsokaig szemezgetunk. De zavarba jot meg enis. Igy a szijamat kerte. Meg volt olyan hogy az osztajal ben voltunk a varosban. Es a milor haza fele vartuk a buszt akor altam es a baratnomel beszelgetem latam en oldarol.de aszt hitem elmegy meletem. De hogyne finomanratete a kezet a vallamra es elibem alt hogycsak ram mosolyogjon.es elment teljene olyan volt mintha en meg o egyut vagyunk. De vanak.napok hogy nem beszelunk semi csak szemezgetunk mint ma. az abaj hogy mindig. Ebed elot elmegy nem is tudunk utana beszelni meg en masik faluban.lakok. ogy meg 4 orautan sem.talalkozunk se hetvegen

KERLEK SEGITSETEK MITEGYEK SZERINTETEK SZERET. HANEM AKOOR MIT TEGYEK HOGY MEG KEDVELJEN

2022. máj. 13. 21:51
 18/18 Valaki avilagban válasza:
Ja es nem tudo. Hogu igaz vagynem de a baratnom rakerdezet hogy vane nala esejem.es aszt valaszolta hogy nincs megoneki az iskolabolnemkel senki akor nem tom hogy miert csinali ezeket es miert nezekeg segitsetek merrt en komolyannem ertem hogg akor ez most mitevalo AVALASZOTOKAT ELORE IS KOSZONO.
2022. máj. 13. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!