Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek milyen a fiúideálotok? Hogy nézzen ki stílusa stb.
Konkrét ideálom nincs. A lényeg, hogy szeressen és én is őt. Mondjuk lehetne egy kicsit komolyabb nálam mert én eléggé szétszórt vagyok. Meg szeressen motorozni és dobozból igya a tejet.:P
Naná, hogy van esélyed nálunk és nem baj ha egy kicsit nagy darab vagy sokan vannak akik szeretik a mackós férfiakat. Sok sikert!
Nekem a fiúideálom: 175-190cm közötti, sportos testfelépítésű, nem kell izompacsirtának lennie, de egy kicsi izom legyen rajta. :) Ezenkívül jobban tetszik a barna félhosszú haj, kék szem, de ez már csak részletkérdés, majdnem mind1. A barátom ilyen és őt így imádom :P
A másik kérdésre pedig... őszintén szólva nem jönnek be a kövérebb fiúk, de ezzel lehet más máshogy van, ízlések és pofonok...
ha értelmes, megbízható, humoros a srác, akkor nyerő nálam. a súlya nem mérvadó (persze ne legyen extrém kövér vagy nagyon sovány) a magasság meg 175 fölött legyen (hogy tudjak venni magassarkút:)
a külső terén az a lényeg, hogy igényes legyen, azaz ápolt, tiszta. egy kizáró ok van: ha extrémen kigyúrt az illető, attól undorodok.
szóval nyugi, van esélyed a csajoknál. nem vagyok egy bányarém, és ha nem lenne párom, biztos szívesen megismerkednék veled, szóval legyen önbizalmad!!!
az olyan csajok, akiknek a külső az első, nem érdemelnek meg, és általában egyszerűek mint egy raklap. az értelmes lányok meg nem a külső alapján ítélnek.
ja, és sokaknak a mackós alkat a gyengéjük (nekem is, szeretek a párom pociján pihenni:))
remélem megnyugtattalak, sok sikert!
szerintem fiúknál nem érdemes a testsúlyt nézni ,hiszen alapvetően az izom nehezebb mint a zsír.
Én a kicsit hosszabb hajú fiúkat szeretem.Stílusban inkább a sportos tetszik,de az annyira nem lényeges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!