Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok nektek milyen a fiúideá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek milyen a fiúideálotok? Hogy nézzen ki stílusa stb.

Figyelt kérdés
egy másik kérdés hogy szerintetek mennyi esélye van nálatok egy 184 cm magas és 110 kg-os 18 éves srácnak?? am hozzá tenném hogy arányosan van a súlyfelesleg rajtam meg a másik mindenki 80kg-nak néz és meglepődnek mikor megkérdik és válaszolok... kérlek mind a két kérdésre válaszolok és ha lehet csak értelmes választ írjatok köszi.
2009. aug. 26. 17:36
 1/9 anonim ***** válasza:

Konkrét ideálom nincs. A lényeg, hogy szeressen és én is őt. Mondjuk lehetne egy kicsit komolyabb nálam mert én eléggé szétszórt vagyok. Meg szeressen motorozni és dobozból igya a tejet.:P

Naná, hogy van esélyed nálunk és nem baj ha egy kicsit nagy darab vagy sokan vannak akik szeretik a mackós férfiakat. Sok sikert!

2009. aug. 26. 18:32
 2/9 A kérdező kommentje:
köszi a választ 18:32-es :)
2009. aug. 26. 18:38
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem a fiúideálom: 175-190cm közötti, sportos testfelépítésű, nem kell izompacsirtának lennie, de egy kicsi izom legyen rajta. :) Ezenkívül jobban tetszik a barna félhosszú haj, kék szem, de ez már csak részletkérdés, majdnem mind1. A barátom ilyen és őt így imádom :P

A másik kérdésre pedig... őszintén szólva nem jönnek be a kövérebb fiúk, de ezzel lehet más máshogy van, ízlések és pofonok...

2009. aug. 26. 19:23
 4/9 anonim ***** válasza:

ha értelmes, megbízható, humoros a srác, akkor nyerő nálam. a súlya nem mérvadó (persze ne legyen extrém kövér vagy nagyon sovány) a magasság meg 175 fölött legyen (hogy tudjak venni magassarkút:)

a külső terén az a lényeg, hogy igényes legyen, azaz ápolt, tiszta. egy kizáró ok van: ha extrémen kigyúrt az illető, attól undorodok.

szóval nyugi, van esélyed a csajoknál. nem vagyok egy bányarém, és ha nem lenne párom, biztos szívesen megismerkednék veled, szóval legyen önbizalmad!!!

az olyan csajok, akiknek a külső az első, nem érdemelnek meg, és általában egyszerűek mint egy raklap. az értelmes lányok meg nem a külső alapján ítélnek.

ja, és sokaknak a mackós alkat a gyengéjük (nekem is, szeretek a párom pociján pihenni:))

remélem megnyugtattalak, sok sikert!

2009. aug. 26. 19:57
 5/9 A kérdező kommentje:
19:57-es ig megnyugtattál egy kicsit és köszi:)
2009. aug. 26. 20:12
 6/9 anonim ***** válasza:
65%

szerintem fiúknál nem érdemes a testsúlyt nézni ,hiszen alapvetően az izom nehezebb mint a zsír.

Én a kicsit hosszabb hajú fiúkat szeretem.Stílusban inkább a sportos tetszik,de az annyira nem lényeges.

2009. aug. 26. 23:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Hmm na ez vicces :P hát ha tényleg kíváncsi vagy a véleményemre, bevallom, hogy én valahogy általában a vékony fiúkra bukom... ideálom azért nincsen, mert minden fiúban más tetszik (ezt a szemszín és hajszínre értem) Stílusban is eltérő az ideálom de az fontos, hogy legyen kedves, vicces, okos... és még nagyon sok, de ez attól függ, hogy ezek mind milyen variációban vannak jelen. :)
2009. szept. 23. 19:55
 8/9 anonim válasza:
Magasabb nálam, és izmos :) Plusz pont, ha sportol valamit :) Nekem alapjáraton a sötétebb hajú fiúk tetszenek mélybarna szemmel, de semmi kifogásom nincs egy szőke, kék szemű fiú ellen. A lényeg, hogy úgy szeressen ahogy vagyok, és én is képes legyek őt teljes mértékben elfogadni. Fontos, hogy szeresse az állatokat, hisz én lóbolond és kutyamániás vagyok, és eléggé szétszórt is, ezért az se rossz, ha ő picit komolyabb. Legyen megértő, hogy mindent elmondhassak neki, és bízzon bennem annyira, hogy ő is megossza velem a gondjait. Szeretem azokat a férfiakat, akik mernek kezdeményezni, de az ilyen sajnos már elég ritka. Nekem a legtökéletesebb randi, egy fagyizással kezdődne, sétával a parkban, illetve nagyon örülnék, ha egy fiú Vidámparkba hívna :) De egy vacsorának is nagyon örülnék. A koncertre, diszkóra biztosan nemet mondanék, engem ezek taszítanak. És volt már mackós típusú barátom is, feltétel nélkül szerettük egymást, de sajnos úgy hozta a Sors, hogy szét váltak az útjaink. A mai napig nagyon jó kapcsolatunk van, de már egyikőnk sem gondol "úgy" a másikra :) Természetesen neked is van esélyed a lányoknál :))
2011. márc. 23. 17:53
 9/9 anonim válasza:
Vörös hajú, szeplős, vízilabdázik és egy gentleman :)) Nálam lenne esélyed, ha nem lenne foglalt a szívem:))
2014. júl. 2. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!