Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem megy a csajozás, erre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem megy a csajozás, erre visszavezethető-e? Ha igen akkor mi a megoldás?

Figyelt kérdés
Gyerekkoromban,30-36 hónaposan tetszett egy lány az óvodában, senkivel nem voltam jóba, a lányhoz közeledni akartam mint barát, mikor odamentem hozzá fejbe vágott egy gyerek egy vágódeszkával.

2013. jan. 2. 22:48
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Röhöghetsz, de nekem az szarul esett, azt se tudom már amúgy hoyg hívják a lányt, nem is érdekel amúgy tök nonszenszül dumálni akartam vele csak nem is akartam akkor még "csajozni" csak szimplán barátokat keresni. Szimplán a kiscsákónál "foglalt volt" azért jöhetett oda...
2013. márc. 15. 18:50
 12/18 anonim ***** válasza:
ne bántsátok még szerencsétlent, így is rossz lehet neki. de az tény, és jelent is valamit hogy senki nem szeretett az oviban. lehet most se szeret senki, ezért nem megy a csajozás.
2013. márc. 16. 16:47
 13/18 A kérdező kommentje:
Mert fura gyerek vagyok?
2013. márc. 16. 21:53
 14/18 anonim ***** válasza:
a mi közösségünkben is voltak "furák" senki nem értette meg őket, hülyén néztek rájuk. kedves kérdező volt már barátnőd? mióta áll fennt a problémád? keress magadhoz hasonlókat
2013. márc. 16. 22:15
 15/18 A kérdező kommentje:
Gyakorlatilag mióta élek nincs barátnőm :S
2013. márc. 17. 13:57
 16/18 anonim ***** válasza:
hány éves vagy kedves kérdező? tipikus béna szűztini vagy?
2013. márc. 17. 18:25
 17/18 A kérdező kommentje:
Ja és 20 vagyok már :S valaki segíthetne :( lehangol, hogy számomra sok alsóbb kategóriás egyén milyen fullos kinézetűeket döngethet :/
2013. márc. 17. 20:06
 18/18 A kérdező kommentje:
Fy nekem a nők tetszenek és ezen nem fog tudni változtatni semmi sem.
2013. márc. 19. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!