Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kb 2 percig voltam a csajba elkaphattam valamit?
Figyelt kérdés
Házibuli volt... 2 percig voltam a csajba (Óvszer nélkül) Elkaphattam valamit?2013. jan. 2. 22:43
11/29 anonim válasza:
nyugi kisgyerek olyan betegséget kaptál aminek még latin neve sincs :-D
12/29 A kérdező kommentje:
>< utolsón jót röhögtem :D szóval semmi amúgy azért 2 perc mert csávója benyitott :) a sok piaa xd
2013. jan. 2. 22:50
13/29 anonim válasza:
ha megérinted a farkaddal már akkor is elkaphattál vmit :d
amúgy meg tuti leitattad és beraktad neki 2 percig, de csaj úgy ott volt
14/29 A kérdező kommentje:
utolsót nem vágom ...
2013. jan. 2. 22:50
16/29 anonim válasza:
50-50% ha viszketni kezd vagy valami más mint általában inkább nézesd meg mielőtt leesik vagy tovább adsz valamit akaratlanul
17/29 anonim válasza:
Elmész vizsgálatra, v figyeled h van-e vmi furcsa, ami ezt honnan a fszból tudjuk amúgy??
18/29 A kérdező kommentje:
Mekkora arcok vannak itt... :D na de most komolyan lehet valami bajomm ? ?:DDD
2013. jan. 2. 22:52
19/29 anonim válasza:
Ő kapott el egy babát az előváladékodtól :D
20/29 anonim válasza:
na jó figyelj: 2.4999 az elkapás valós ideje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!