Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kereken 1 hetemvan még az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kereken 1 hetemvan még az abortuszra holnap adom be a papirokat a korházba?

Figyelt kérdés
Vajon mennyi idő még a műtétre kiirás?
2013. jan. 2. 15:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
79%

Jajj de sok itt a nagy okos!

Kérdező,sajnálom,hogy az abortuszt kellett választanod!Nekem még nem volt,de aki mesélt róla...Nagyon sok lelkierőt kívánok hozzá!

Kérd meg az orvost,hogy írja rá "SÜRGŐS",de szerintem,ennyi idős terhességnél magától is rá fogja írni.

2013. jan. 2. 16:16
 12/20 A kérdező kommentje:
Az értelmes válaszolóknak köszönöm !Az okosoknak meg remélem sosem kerülnek ilyen helyzetbe annak ellenére hogy felettem pálcát törtek!
2013. jan. 2. 16:18
 13/20 anonim ***** válasza:
60%
Hagyjátok már békén. Én se vagyok az abortusz híve de vannak olyan helyzetek mikor nincs más választás.Semmi közötök hozzá.
2013. jan. 2. 16:19
 14/20 anonim ***** válasza:
31%
És ha örökbe adnád? Sok pár vágyik kisbabára.
2013. jan. 2. 16:20
 15/20 anonim ***** válasza:
73%
Persze, hogy adná örökbe, akinek már van gyereke? Ezzel a tudattal élni. Nagyon megértem, akit ebbe nem megy bele.
2013. jan. 2. 16:23
 16/20 anonim ***** válasza:
83%
Egy kérdést tett fel s nem tanácsokat vár...!
2013. jan. 2. 16:24
 17/20 anonim ***** válasza:
64%
tényleg nem értem, h miért kell ítélkezni.. az ő teste.. van már 2 gyereke, kit érdekel, ha esetleg nem lehet már több?
2013. jan. 2. 18:23
 18/20 Đ!@ válasza:

Ahelyett hogy okoskodsz, sztem olvasd el még 1x. 11 hetes voltam és ne zavartasd magad, hogy a 2. hónapban már mocorog... sztem inkább halgass!!!

A kérdezőnek pedíg sok lelkierőt! Teljesen megértem a helyzetet... sajnos vannak olyan helyzetek mikor nincs már megoldás... :(

2013. jan. 2. 22:22
 19/20 anonim ***** válasza:
31%

Nézd, ő is reménytelennek gondolta a helyzetét, és azóta már fél éve gyötrődik:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

Az abortusz után a pokolban fogod magad érezni, és vaban, ez a földi pokol. hidd el, hogy annál a három gyerek nevelése is jobb... Például az államtól is sokkal több segítséget kapsz (az összes gyerek ingyen közétkeztetése, ingyen tankönyv, szinte nem kell adóznod és magasabb a CSP). Nyilván támogató személyt, aki a két naggyal van, amíg a picivel menned kell valahova, nem sokszor tud adni (mondjuk a családvédelmi szolgálat erre is van), de csak van rokon vagy barát, aki tud segíteni, s végsősoron apukára is rá lehet bízni a közös gyerekeiteket.

Hidd el, hogy egy kisgyerek sem hoz átkot, és nem taszít olyan szar helyzetbe, hogy az abortusz megoldás lehetne.

Én őszintén kívánom neked, hogy ne kerüljön rá sor, hogy zokogva próbáld meg visszaforgatni te is az idő kerekét és meg nem történtnek kívánni a megtörténtet. Mert őt majd nem lehet visszahozni, van, s pár perc múlva nincs.

Azt már nem is merem részletesen leírni, hogy a másik két gyereked lelki is mennyire sérülhet az abortusz miatt, esetleg nézz utána a pszichológiában :-(

2013. jan. 3. 22:13
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sincs senkinek semmi köze ahhoz,h ki miért veteti el a gyerekét. Véleményem szerint,NINCS olyan ember a földön,aki ok nélkül tenne ilyet. Mindenki követhet el hibákat,vagy cselekedhet megfontolatlanul. A következményeket meg mindenki vállalja magának. Nem hiszem,h egy nőnek,főleg olyannak,akinek már két gyermeke is van,olyan nagy örömmel tölti el,h abortuszra kell mennie. Nyilván,ha a családi és anyagi helyzete engedné,akkor megtartaná a picit. De ez két gyermek után szerintem eleve nem könnyű dolog,még kettő sem ,főleg Magyarországon. Én sem vagyok az abortusz híve,még is lehet,h kénytelen leszek megtenni én is,mert meggondolatlan voltam,bár a párom nem ment el bennem,de ez nem biztosítás semmire. Lehet engem is ezzel az erővel elítélni,de hiába is szeretnék gyereket,a jelenlegi helyzetemben nem engedhetem meg,mert az se lenne jobb,ha a kicsi a szegénységben nőne fel,szerintem az nagyobb szenvedés lenne neki és az egész életére hatással lenne.
2013. jan. 8. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!