Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mutassam, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mutassam, hogy nem érdekel többé?

Figyelt kérdés
Egy idősebb pasival volt egy alkalom, ami kicsit teret engedett az érzelmeknek, (láttam, hogy tetszem neki, s én is úgy viselkedtem, hogy rájöhetett, hogy kölcsönös az érzés). Azóta nem találkoztunk, viszont azt mondta, hogy tartjuk a kapcsolatot interneten. Hát nem tartotta be az ígéretét, nem is írt vissza. Szeretném, ha rájönne, hogy én sem rajongok érte már (bár kitudja). Hogy viselkedjek ha találkozunk? Esteleg valami ötlet, ami megvalósítható így neten keresztül is?
2009. aug. 26. 10:57
 1/6 anonim ***** válasza:
sztem a legegyszerűbb, ha leszarod, nem írsz neki, nem beszélsz vele, nem találkozol vele... bár sztem ez egyértelmű...
2009. aug. 26. 10:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Sztem úgy a legkönnyebb kimutatni hogy nem is talizol vele aztán ennyi... Hagyd őt ha nem keres nem keres ha meg igen akkor mond neki és kész.
2009. aug. 26. 10:59
 3/6 A kérdező kommentje:

Kimondottan vele nem is akarok találkozni. De lesz úgy alkalom, hogy összefutunk majd, mert a régi sulim összeköt.

egyébként 19/L

2009. aug. 26. 11:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de kicsit nehéz komolyan venni a kérdést. Ha nekem barna hajam van és szeretném ha ez barnának látszana akkor nem szőkíttetem ki. Ha nem érdekel, és azt akarod kimutatni hogy nem érdekel akkor NE CSINÁLJ ÚGY MINTHA ÉRDEKELNE. Ennyi. Vagy konkrétan nem tudod hogy kell távolságtartóan viselkedni? Mondjuk pl. ne szólj hozzá. Vissza is csak azután köszönj hogy elintéztél valami 'sokkal fontosabb' dolgot, pl megnézted mennyi az idő, vagy ilyesmi. Az a baj hogy konkrétan tudatni vele, éppenséggel pont hogy ellentétes az ignorálással, amit amúgy tenned kéne. (egész biztos hogy nem érdekel? vagy inkább csak megsértődtél hogy te nem érdekled őt...)

Na mindegy, egyébként ha találkoztok köpd le, abból biztosan érteni fog.

2009. szept. 4. 10:17
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Ne hurrogjátok le a kérdést, nem olyan egyszerű, ha benne vagy. Ha nem találkozunk semmi gond, nem érdekel különösebben, de ha összefutunk nem tudok racionálisan viselkedni. Ráadásul kiderült, hogy jövőhéten ott lesz egy találkozón, ahova mennem kell :(
2009. szept. 4. 10:47
 6/6 Thurston ***** válasza:
De, nagyon egyszerű. Ha nem érdekel, akkor nem kell megjátszani, egyszerűen magadat adod... -_-
2009. szept. 4. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!