Hogy mutassam meg a világnak hogy mennyire nem érdekel? Az embereknek, hogy mennyire utálom őket?
Figyelt kérdés
2009. jún. 4. 18:59
1/20 anonim válasza:
sehogysem... a világ is tojik rá, hogy tetszik e neked, vagy sem, meg az emberek is...kivéve azokat, akik szeretnek, de nekik meg nem kellene fájdalmat okozni
2/20 A kérdező kommentje:
vagy igy: apád faszát
2009. jún. 4. 19:04
3/20 A kérdező kommentje:
na jó ez vicc volt...
2009. jún. 4. 19:05
5/20 anonim válasza:
Befutsz egy élőadás felvételére az egyik tv csatornához és kőzlőd a nézőkkel az álláspontod néhány óra elteltével az összes videomegoszton az fogják nézni,ahogy utálod a világot.
6/20 anonim válasza:
Nem kell mutatnod, biztosan rá van írva az arcodra. A gondolatok sugároznak az ember arcáról. És a gondolatok megjelennek az arckifejezésben, idővel pedig a ráncok, az arcizmok megszokják, és alig lehet változtatni rajta. Az is lehet, hogy van valami szervi problémád, (máj, vagy gyomor ügy) és ez kelti benned azt az érzést, hogy utálsz mindenkit. Ugyanúgy megjelenik az arcon a kellemetlen kifejezés. Az emberek elkerülik, akin ezt látják. Ha nem akarsz barátokat, akkor csak arra kell ügyelned, hogy véletlenül se tünjön el az arcodról. Ha azt gondolnád magadban, hogy szereted az embereket, az lenne az arcodra írva, és sokan akarnának a barátod lenni.
7/20 A kérdező kommentje:
de én télleg utálom az embereket,úgyértem,a többségét,a szeretteimet nem,meg az égy igaz barátomat,meg pár kedves felnőttet, a többi HÜJE
2009. jún. 4. 19:25
8/20 anonim válasza:
ez esetben vágd föl az ereidet vagy vizelj a saját tarkódra vagy akaszd fel magad. esetleg mind a 3.
9/20 A kérdező kommentje:
ok, de előbb kabd be
2009. jún. 4. 19:38
10/20 anonim válasza:
Ez hülyeség,mert nem igaz ,hogy minden embernek rá van az arcára írva amit gondol .. nekem senki nem tudja soha mi a bajom volt ,hogy fájt valamim de majd összerogytam és senki nem vette észre ,hogy mi a bajom. Inkább írd ki mindenhova ,csinálj egy saját honlapot ami erről szól!!!És persze akit utálsz annak jól vágd a képébe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!