Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy mutassam meg a világnak...

Hogy mutassam meg a világnak hogy mennyire nem érdekel? Az embereknek, hogy mennyire utálom őket?

Figyelt kérdés
2009. jún. 4. 18:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
96%
én is utálom az embereket, de mi a sz*ré kéne ezt a tudomásukra hoznom? aki meg akar ismerni majd úgyis rájön, a többi meg úgyis lesz*rja mit gondolok a világról meg az emberekről.
2009. jún. 4. 20:18
 12/20 anonim ***** válasza:
42%

Nyírd ki magad.

Ne a többieknek fájjon, hogy hülye vagy :D

2009. jún. 4. 20:37
 13/20 anonim ***** válasza:
56%
énis utállak téged, és nem is érdekelsz, szóval mutogathatod akármennyire, nem fogok rádnézni, mert nem érdekelsz.
2009. jún. 4. 20:43
 14/20 anonim ***** válasza:
62%
Ha nem érdekel, miért akarod annyira, hogy tudjanak róla? Nem mindegy?:)
2009. jún. 4. 21:47
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

A kérdéssel kapcsolatban eszembe jutott az egyik kedvenc idézetem, Neked biztos tetszeni fog:

„Most legszívesebben kiirtotta volna a föld színéről valamennyit, az összes hülye, erotizált, büdös embert, éppúgy, mint annak idején kiirtotta hollófekete lelkének tájairól az idegen szagokat. Azt szerette volna, ha észreveszik gyűlöletét, és legalább ezért az egyetlen igazi érzelemért viszontgyűlölik, és ők irtják ki őt a föld színéről, ahogyan eredetileg tervezték. Egyszer az életben őszinte akart lenni. Egyszer az életben ő is olyan akart lenni, mint a többi ember, és meg akarta mutatni önmagát, mint ahogy mások is megmutatják szeretetüket és ostoba tiszteletüket, ezért szerette volna ő is megmutatni gyűlöletét. Egyszer, csak egyetlenegyszer igazi lényegében akart megmutatkozni és egy másik emberi lénytől választ kapni egyetlen igazi érzelmére, a gyűlöletre.” (Patrick Süskind – A Parfüm)

Én is éreztem már így.

2009. jún. 4. 22:27
 16/20 anonim ***** válasza:
37%
Még egy feltűnési viszketegségben szenvedő tizenéves.. Remek (:
2009. jún. 4. 23:33
 17/20 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem te sem érdekelsz senkit XD
2009. jún. 5. 09:54
 18/20 anonim ***** válasza:
77%
Azt mondd már meg, hogy ismeretlen embereket hogy tudsz utálni, mikor ahhoz ismerni kell valakit, hogy meg tudd róla állapítani, hogy nem érdemes a szeretetedre? Mi a gond az emberekkel? Mindenki más, nem mindegyik gonosz. Amíg nem nyitsz feléjük, ők sem fognak feléd. Egyébként az embereknek anélkül is van elég baja, hogy valakitől azt hallják, hogy mennyire utálja őket ismeretlenül is. Milyen felfogás ez? Szerintem depressziós vagy.
2009. jún. 5. 13:11
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Engem erre tanítottak: A külvilág egy tükör. Olyannak látod, amilyen te magad vagy. Magadat látod benne. A te esetedben ez úgy értelmezhető, hogy az a sok sz.r amit látsz kívül, az mind benned van. Persze nem baj, nem ártasz vele senkinek. Legfeljebb arra ügyelj, hogy ha ki akarod borítani, nem menjen másnak a fejére.
2009. jún. 6. 07:37
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha hülyének tartasz minket akkor miért kérdezel minket (hülyéket)??XD nevecséges vagy.és szánalmas.DE legalább ha meghalsz azzl nem okozol sok embernek fájdalmat.. a válaszom az hogy te hülye vagy.
2009. jún. 20. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!