Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan tudnék vidéki lányokat megismerni?
Figyelt kérdés
Társkereső nem jó. Pont az a réteg nem regisztrál a társkeresőre amelyik érdekelne.
Én főleg Budapesti vagyok..
Arra is gondoltam hogy lejárok minden hétvégén vidéki partykra, ismerkedek emberekkel, de az sem egyszerű, idegen társaságokhoz odamenni.
Az interneten meg mindenki távolságtartó és ez tökéletesen érthető is.
2013. jan. 2. 09:37
12/15 A kérdező kommentje:
Akkor?:D
2013. jan. 2. 10:42
13/15 A kérdező kommentje:
Mi rosszat mondtam? :D
2013. jan. 2. 10:43
15/15 anonim válasza:
Nem értem miért ezt szeretnéd. Rossz lenne ha csak hétvègente láthatnád a párod. Am, Vp megyei vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!