Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális vagyok?
Hűt szóval 15 leszek.. és még nem volt fiúm.
Animés vagyok... és a normális fiúkon kívül az animés pasikba tökre belezúgok, nem azt mondom hogy szerelmes leszek.. hanem... értitek na. =)
Még várom a zöldszemű szőke hercegemet mint Usui Takumit >.<
Normális vagyok?? Ti is estetek már bele animekarakterekbe?
Köszi a válaszokat.
Nem hasonlítgatom én őket...
hihi :D végre egy sorstárs... azt hittem, hogy defektes lettem >.< (már bocsi) én is 'belezúgok' anime srác karikba... van is egy örök favourite...ha anime srác kari akkor ő.. mindig... persze vannak 'fellángolások'... xD
viszont én már elmentem odáig, hogy megalkottam rajzlapon magamat anime kariba (hozzá/neki) :P ez már túlzás igaz? :D xD
14/L
Ahogy mondták, normális vagy, ez még totálisan normális ilyen korba :D ahogy majd megtalálod a szerelmet, akkor rájössz, mi a különbség :)
Én nem igazán szeretek bele a karakterekbe, persze szeretem, ha vannak szép karakterek. Én is szeretem a japánokat, és inkább valódi emberek tetszenek, és elvileg a városban is vannak/voltak cserediákok. Tökre meglepődtem, persze egyel se találkoztam -_- Mindegy is :D most úgy is van valaki, aki tetszik nekem, és még mindig az osztálytársam :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!