Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan melegek, akikkel lehetne csak barátkozni, mindenféle kötöttség nélkül?
Figyelt kérdés
Meleg férfi vagyok,22 éves,szeretnék meleg barátokat,de ha
regisztrálok valahová,kép nélkül,mondván hogy barátokat keresek,senki sem ír,ha meg rakok ki képet,és ugyanez a szöveg,akkor meg mindenki csak szexet keresne,hiába mondja hogy nem,mert mindig végül ez derül ki.....
2013. jan. 1. 20:56
1/5 anonim válasza:
melegbár? Heteró vagyok, szóval csak tippelgetek. Vagy ha egy másik meleggel beszélsz akkor az egyből akar is valamit?
Nyilván ha társkeresőn vagy akkor ott "arra" keres az ember, szóval próbálkozz élőben.
2/5 anonim válasza:
itt vagyok ha csak dumcsizni akarsz :-)
3/5 anonim válasza:
Írj privit, hátha tudok segíteni...:)
4/5 anonim válasza:
Írhatsz nekem is szívesen beszélgetek :)!
5/5 anonim válasza:
van párom és hűségesek vagyunk egymáshoz, de én is szívesen barátkozom csakis kötöttségektől mentesen, úgyhogy nekem is írhatsz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!