Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írjak neki?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, régebben ismerem, de csak köszönő viszonyban voltunk. Most jöttem rá hogy nagyon tetszik. Pár napja összefutottunk egy szórakozóhelyen és hazakísért, de nem volt semmi, azóta nem beszéltünk. Én szeretném vele felvenni a kapcsolatot, de nem tudom mit írjak neki, egyelőre nem akarom hogy tudja, hogy tetszik nekem. Hogyan csináljam? Ő 22/f én 20/l

2013. jan. 1. 19:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk csináljatok közös programokat. Hívd el kávézni vagy ilyesmi. Beszélgess átlagos dolgokról kérdezd miket szeret ilyesmi.
2013. jan. 1. 22:05
 2/7 anonim ***** válasza:
48%
20 éves felnőtt nő vagy és ennyire életképtelen. Jézus úristen. D:
2013. jan. 3. 19:15
 3/7 anonim ***** válasza:
52%
Írj neki egy szonátát vagy egy operettet, ha azt nem értékeli akkor felejtsd el!
2013. jan. 3. 19:16
 4/7 A kérdező kommentje:
hát KÖSZI tényleg!
2013. jan. 4. 23:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Én nem szeretném vele felvenni a kapcsolatot <-Akkor mit is akarsz?
2013. jan. 27. 20:32
 6/7 anonim ***** válasza:
beszélgess vele anyukámról
2013. jan. 27. 20:46
 7/7 A kérdező kommentje:

#5 olvasd el még1x amit írtam

"Én szeretném vele felvenni a kapcsolatot"

2013. jan. 27. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!