Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy keljek fel reggel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy keljek fel reggel?

Figyelt kérdés

Tudom nem ide passzol a kérdés,de ilyenkor csak itt kapok választ,reggel 8-9 akarok felkelni mert nem fogok tudni elaludni másnap és 3-án suli..

Kb. ma 1-2kor fekszek le,megvárom 2013-at,de hogy keljek fel?

Anyám is felszokott ébreszteni bejön a szobámban azt mondom elvileg hogy mindjárt pedig nem is emlékszem,csörög az ébresztőm ami riasztó ráadásul maxon,próbáltam azt a módszert hogy távol rakom az ágytól de akkor is,felkelek és gyors kinyomom az összeset xD

És alszok 11ig-.-

Kösz előre is! BUÉK :D

2012. dec. 31. 23:08
 1/9 okoska31 ***** válasza:

kicsit korai még ilyenkor a részeg, hülye kérdések kiírása....

de komoly válasz: tedd olyan messze a telefonod, hogy fel kelljen kelned az ágyból, hogy lenyomd.

ha utána is visszafekszel, akkor magadra vess...

2012. dec. 31. 23:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Arra a 2 napra a héten jelents beteget.
2012. dec. 31. 23:11
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok részeg,otthon vagyok.....
2012. dec. 31. 23:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Igyál sok vizet lefekvés előtt (előtte menj el WC-re). Sokan mondják, hogy az segít felkelni
2012. dec. 31. 23:15
 5/9 anonim ***** válasza:
szólj anyukádnak,hogy addig baszogasson a felkeléssel,amíg fel nem kelsz
2012. dec. 31. 23:20
 6/9 anonim ***** válasza:
Kérd meg szépen anyukádat, hogy addig ne hagyjon békén, amíg ki nem vánszorogsz a konyhába egy bögre lórúgás erősségű kávéért/teáért. Alternatív lehetőségként: frissítő zuhany.
2012. dec. 31. 23:23
 7/9 A kérdező kommentje:
lol tudom szólok neki mindig de magamtól miközben alszok mondom mindjárt mindjárt .. ő meg kimegy azt 2 óra próbálgatás után ott hagy aludni,viszont ha suliba kell menni akkor nincs gondom a felkeléssel....
2012. dec. 31. 23:23
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! :D
2012. dec. 31. 23:24
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
egyszer kértem meg apát, hogy TÉNYLEG keltsen fel, és egy elég jó módszert alkalmazott: egy pohár hideg vízzel leöntött:D igaz két napig száradt az ágyneműm, plusz kicsit hisztiztem mert elég dramatikus módszer, de bevált, és mostanában elég ha csak megjelenik az ajtómban pohárral a kezében, rögtön felkelek:D
2013. jan. 1. 01:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!