Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért nézi hülyének a Randivona...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nézi hülyének a Randivonal a felhasználóit?

Figyelt kérdés

A minap próbáltam ismerkedni azon a társkereső oldalon és érdekes egyezésre lettem figyelmes. Kaptam egy-egy levelet két teljesen különböző felhasználótól és kísérteties volt az egyezés közöttük:

[link]

Mért kell kamu lányokat felregisztrálniuk az üzemeltetőknek? Tényleg csak a pénz a fontos? Minél több előfizetőjük legyen, holott a profiljaik kamu.:(

2012. dec. 31. 19:20
1 2
 11/13 Randivonal ÜF válasza:

Szia!

Az üzenetek hasonlóságát az okozza, hogy általunk megadott levélformát/sablon szöveget alkalmazhatnak a társkeresők,

így elutasítás esetén hasonló üzeneteket tudnak kiküldeni. Ezeket az üzeneteket át is írhatják, módosíthatják, így

minimális eltérések is lehetnek benne.

A randivonal.hu oldalon mi nem hozunk nem létező profilokat, kivéve teszt élra, ilyenkor azonban feltüntetjük ezt az adatlapon,

sosem vessszük fel velük a kapcsolatot társkeresőkkel.

Reméljük mihamarabb megtalálod a párod az oldalunkon. Sok sikert kívánunk ehhez!

A randivonal csapata

2013. jan. 4. 15:27
 12/13 okoska31 ***** válasza:

Azt a mindenit! Randivonal! Ti rákerestek a google-n, hogy hol vagytok megemlítve?

nem semmi....:) ráérős egy csapat...

viszont akkor elárulhatnátok, hogy azokat a reglapokat, amikről messziről virít, hogy kamu (3-4 hete volt bent utoljára, akkor is 10 másodperccel a regi után, és modell alkatú a csaj, ráadásul szinte műtermi a kép) miért nem törlitek?

2013. jan. 5. 00:22
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha tényleg a Randivonal egyik üzemeltetője írt az imént, akkor kapjon elő egy helyesírási szótárat, mert szégyen az írása! Vagyok regisztrálva ezen a bizonyos oldalon én is, de már régóta nem használom. Már az is előfizetéshez kötött, hogy lássam ki mikor regisztrált és mikor lépett be utoljára. Szégyen! Arról nem is beszélve, hogy minek automatikus elutasító üzenet? Aki nem ír vissza azt alapból el lehet felejteni, aki veszi a fáradtságot egy saját elutasító levél megírásához, annak meg külön tiszteletem. Csakhogy előfizetés nélkül még levelet sem lehet írni.

Egy másik társkereső oldalra is beregisztráltam nőként. Döbbenetes amit ott tapasztaltam. Körülbelül 6 óra alatt 15 levél, 23 lájkolás, 10 flört. Aztán egy ilyen üzenet fogadott, hogy "Máris elárasztottak levelekkel? Vásárolj VIP tagságot és megválasztatod kik írhatnak!" Ez van a nőknél. A férfiaknál azért ajánlják a VIP tagságot, hogy naponta legalább 2-3 nő megnézze az adatlapját és akkor hol vagyunk még a levélírástól. Internetes társkeresőkön elég nehéz ismerkedni és egyre inkább a lehúzásra játszik az összes ilyen portál.

2013. jan. 5. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!