Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki a közös profil?

Figyelt kérdés

Illetve ti mit gondoltok róla?

Volt már előzőleg egy kérdésem, de eltávolították, meg elviccelték a dolgokat.

Szóval engem érdekelne mi értelme a közös face profilnak.

Köszi:D

2012. dec. 31. 10:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
nekem is van egy ismerős pár, akik 5 éve vannak együtt, jegyben járnak,lassan jön az esküvő, ők azt mondták azért csináltak közös profilt mert amúgy egyiküket sem érdeklik az ilyen közösségi oldalak,de h legyen valami,csináltak egyet közösen.
2012. dec. 31. 11:19
 12/18 anonim ***** válasza:
hat ugy meg elmegy.
2012. dec. 31. 11:24
 13/18 anonim ***** válasza:
olyan ismerős nekem is van akik évek óta együtt vannak, házasok, és van 1 közös, de az is annyira van hogy el tudják érni őket azok akikkel nincsen szoros kapcsolatuk. 1 fotó van róluk a gyerekükkel aztán annyi. Az még a normálisabb fajtába tartozik, de az nagyon béna amikor tinik csinálnak ilyet
2012. dec. 31. 12:23
 14/18 A kérdező kommentje:
Nekem olyan ismim van, hogy 2 éve házasok, van 1 kislányuk, és raknak ki sokszor képet, de leginkább anyáról gyerekéről, és anyának meg van a saját profilja,apával meg töröltette azért mert jön a közös. Rákérdeztek ott,hogy akkor ő miért nem törli? Akkor meg kikérte magának,hogy a párja a közösbe ír neki. . . Akkor a kedves férje miért nem tarthatta meg az ő profilját? Annyira egyszerű lett volna az, ha a férj ír a feleségnek a sajátjából, nem túl bonyolítani/meg ilyen marhasággal a világ tudtára adni,hogy szeretik egymást, meg lányuk van. Mi értelme. . . Ennyi levegőt sem hagynak egymásnak.
2012. dec. 31. 12:30
 15/18 anonim ***** válasza:

Igen, ciki. Nagyon. Bár általában a kistinik szoktak ilyet csinálni, akik jaj de szerelmesek, ők ketten egy embert alkotnak, majd rá 2 héttel már nem is ismerik egymást.

Oké, még naiv kis hülyék, náluk is gáz, de ezt még megértem. Amikor érett emberek csinálnak ilyet, na az az überciki.

Attól, mert valaki párkapcsolatban vagy házasságban él, még nem szűnik meg a személye, az egyénisége, identitása. Valamilyen szinten szimbolikusan ez az egyéniség feladása, ami enyhén szólva még egy házasságban is marhaság.

Amit meg legutóbb megírtál, hogy "nekem lehet, te meg töröld magad, itt van helyette a közös", na kérlek, rohadtul gáz. Oké, csak egy facebook profil, de ez akkor is szimbolikus értékű, hogy ő onnantól már nem egy személy.

Az egy fokkal értelmesebb, amikor valaki a sajátja mellett készít maguknak egy közös profilt/oldalt/weboldalt, miegymás. De ez a szimbolikus egyesülés és személyiségvesztés ez ciki. Nem erről szól egy kapcsolat...

2012. dec. 31. 15:47
 16/18 A kérdező kommentje:

' ő onnantól már nem egy személy.'

Tudod,és ez lehet a gáz a kapcsulatukba is, ott a nőnek van szerepe, a férfi meg egyesül a nővel, de azért a nő kitűnik, a férfit meg a kutya sem veszi észre. . . Szomorú,hogy van olyan 'papucs',hogy ezt hagyja is.

2012. dec. 31. 19:03
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm egyébként:)
2012. dec. 31. 19:03
 18/18 anonim ***** válasza:

Igen, pont ennek a szimbolikus kivetülése a saját profil feladása.

Tudom, hogy ez csak egy facebook-profil, nem vagyok annyira hiperkocka, hogy önmagában ennek egetverően nagy jelentőséget tulajdonítsak, csak ugye ahogy mondtam, az ember online viselkedése általában a saját pszichéjének a kivetülése. A közös e-mail cím annyira nem, bár az is mutat valamit, de az sokkal személytelenebb. Egy profil az a személy privát tulajdona, tulajdonképpen a létezésének online lenyomata. Ha ezt feladja más kedvéért, amögött általában hasonló, valós lélektani jelenség húzódhat.

2012. dec. 31. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!