Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki a közös profil?
Illetve ti mit gondoltok róla?
Volt már előzőleg egy kérdésem, de eltávolították, meg elviccelték a dolgokat.
Szóval engem érdekelne mi értelme a közös face profilnak.
Köszi:D
Nagyon gáz szerintem. Jó, mondjuk én már azt is utálom mikor valaki naponta 5x irja ki a közösbe, hogy igy szeretlek, úgy szeretlek drágám (ez magánügy, mondja a másik szemébe és éreztesse vele).
Tizenéveseknél ciki, mert lehet hogy 1 hónap múlva más lesz az élete szerelme. Felnőtt embereknél meg pláne vérciki a dolog.
24F
Ciki is, értelmetlen is.
Ismerek egy ilyen párt, és amikor megláttam a profiljukat, ledöbbentem. Persze ezzel biztos azt akarják bizonygatni, hogy ők teljesen megbíznak egymásban, de attól még mindig nincs semmi értelme. Olyan, mintha már egy emberré olvadtatok volna össze, mindenki egyként fog titeket kezelni, mintha már nem is léteznétek, mint külön személyiségek... Szerintem nincs egyetlen pozitív tulajdonsága sem a közös profilnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!