Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan fiúnál lehet esélyem akinek sok lánybarátja van?
Szerintem 11#-esnek igaza van.
Mi van akkor, ha pont az olyan normális kedves kis átlagos csajszik jönnek be neki, mint Te?
Én is inkább egy hétköznapi lánnyal tudnám magamat elképzelni, nem pedig egy bulizós csajozós p*csával, aki folyton páwa...
9-es válaszoló vagyok.
Miért buktad volna be? Ha az a típus jönne be neki, valószínű felszedné abból a társaságból valamelyik csajt, szerintem simán lehet esélyed... Bár egy kis önbizalom nem ártana, látom az eléggé hiányzik belőled. :)
Legyél pozitív, vidám, mosolygós, az általában mindenkinél jó pont.
Elárulom: lehet. Már ha azok a lányok tényleg a barátai. Onnan tudom, hogy én is olyan vagyok. A barátaim szinte kizárólag lányok. Velük egyszerűen jobban megértem magam. Ettől nem leszek hűtlenebb, mint ahogy egy átlagos pasi sem mozdul rá a fiú barátaira. :D Attól, mert ők történetesen lányok, még nem fogok rájuk mozdulni. Ha szeretem valakit, akkor más szóba sem jöhet.
Persze az már más kérdés, hogy mi van, ha netán mégsem csak a barátai azok a lányok...
Na igen, az önbizalom...Nem igazán szeretem magam ez tény. Vagyis nem tartom magam csúnyának, de szépnek sem. Azokat a lányokat is (vagy úgy általában az ismerőseim nagy részét) jobbnak látom magamnál. Szóval meglepődnék ha észrevenne. De hátha...
Amúgy fogalmam sincs hogy valamelyik a barátnője volt-e valamikor...Mondjuk az egyik képhez azt írta valaki hogy "Nagyon aranyosak vagytok együtt" és a lány meg odaírta hogy köszönjük és egy szív.
Na mindegy, nem kattogok rajta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!