Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan fiúnál lehet esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan fiúnál lehet esélyem akinek sok lánybarátja van?

Figyelt kérdés
Nagyon szimpatikus, kedves fiú, jól is néz ki :D De amikor néztem facen a képeit, láttam hogy sok lánnyal van jóban, közös képek lányokkal (gondolom csak haverjai) meg lányok írogattak a képei alá hogy "hiányzol" "de jó lenne már látni és újra együtt bulizni" stb...Egy ilyen fiúval kisebb esély van összejönni?
2012. dec. 30. 20:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a srác pont olyan lányt keres, mint te. Oké, hogy bulizik, meg elvan ezekkel a lányokkal, de talán ő is tudja, hogy nem feltétlenül számíthat tőlük komoly dologra, vagy hogy ők csak "szórakozásra" jók. Attól is függ, hogy ő mit szeretne. Ha olyan lányra vágyik, akivel a bulizás tölti ki a mindennapjait, akkor valószínűleg nem te vagy az esete, bár ki tudja. Én sem vagyok nagy bulizós, de talán pont ezért keresek visszafogottabb lányokat, számomra fontosabbak az értékek. Lehet, hogy ez a srác is ilyen, nem tudom, a bulizás nála "életcélt" jelent-e.
2012. dec. 30. 21:18
 12/17 anonim ***** válasza:

Szerintem 11#-esnek igaza van.

Mi van akkor, ha pont az olyan normális kedves kis átlagos csajszik jönnek be neki, mint Te?

Én is inkább egy hétköznapi lánnyal tudnám magamat elképzelni, nem pedig egy bulizós csajozós p*csával, aki folyton páwa...

2012. dec. 30. 21:22
 13/17 anonim ***** válasza:
szerintem szeretethiánya van mint nekem oszt azért ilyen :D
2012. dec. 30. 21:42
 14/17 anonim ***** válasza:

9-es válaszoló vagyok.

Miért buktad volna be? Ha az a típus jönne be neki, valószínű felszedné abból a társaságból valamelyik csajt, szerintem simán lehet esélyed... Bár egy kis önbizalom nem ártana, látom az eléggé hiányzik belőled. :)

Legyél pozitív, vidám, mosolygós, az általában mindenkinél jó pont.

2012. dec. 30. 22:08
 15/17 anonim ***** válasza:

Elárulom: lehet. Már ha azok a lányok tényleg a barátai. Onnan tudom, hogy én is olyan vagyok. A barátaim szinte kizárólag lányok. Velük egyszerűen jobban megértem magam. Ettől nem leszek hűtlenebb, mint ahogy egy átlagos pasi sem mozdul rá a fiú barátaira. :D Attól, mert ők történetesen lányok, még nem fogok rájuk mozdulni. Ha szeretem valakit, akkor más szóba sem jöhet.

Persze az már más kérdés, hogy mi van, ha netán mégsem csak a barátai azok a lányok...

2012. dec. 30. 22:30
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy a szimpatikus kedves fiú aki jól néz ki, egy komplett háremet tartana fent magának.
2012. dec. 30. 22:37
 17/17 A kérdező kommentje:

Na igen, az önbizalom...Nem igazán szeretem magam ez tény. Vagyis nem tartom magam csúnyának, de szépnek sem. Azokat a lányokat is (vagy úgy általában az ismerőseim nagy részét) jobbnak látom magamnál. Szóval meglepődnék ha észrevenne. De hátha...

Amúgy fogalmam sincs hogy valamelyik a barátnője volt-e valamikor...Mondjuk az egyik képhez azt írta valaki hogy "Nagyon aranyosak vagytok együtt" és a lány meg odaírta hogy köszönjük és egy szív.

Na mindegy, nem kattogok rajta :D

2012. dec. 31. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!