Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért viselkedik így?
Figyelt kérdés
Karácsonykor megkértem barátnőm kezét 5 év eggyütt élés után.Elkezdett sírni és igent mondott vagy 100x . Azóta mindig velem akar lenni.Bejön munkahelyemre.Mindennap szexelni akar már kissé várom a haviját, hogy pihenhessek este.Nagyon szeretem de azért tudjak már levegőt venni.
ÉN 31
Ő 29
2012. dec. 30. 11:12
1/3 anonim válasza:
Ezt most mond meg neki, mert lehet 1 hónap múlva ezerrel elmenekülsz..és inkább szakítasz..
2/3 anonim válasza:
Mert örül neked, szeret, és veled akarja leélni az életét, és ezt most mindennél jobban ki akarja mutatni? Nincs mit ragozni ezen. :)
De ha zavar, akkor mondd meg neki. Bár szerintem amúgy is csillapodni fog ez pár hónapon belül.
3/3 anonim válasza:
Mert boldog, és örül, és szeret! De miért baj az ha minden nap szexelni akart az elmúlt hat napban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!