Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barkibe bele tudnek szeretni. Volt mar ilyen massal is 30 evesen?
Figyelt kérdés
Par nap es 30 leszek. Marcius ota nincs kapcsolatom.Csak par futo dolog.Igazandibol rettegek is tole.De kezd annyira hianyozni h barkibe bele tudnek szeretni ha kedves es torodik velem.Viszont felek hogy megint rosszul dontok.Szivem szetint az egesz eletembol kiuznem a szerelmet,de nagyon hianyzik...2012. dec. 29. 23:27
1/4 anonim válasza:
Minden magadfajta lúzer így érez, nyugi.
2/4 anonim válasza:
én még csak 25 vagyok, de ilyet még nem éreztem. 25F
3/4 anonim válasza:
Nem. Ne menj most bele semmilyen kapcsolatba mert még nem vagy túl az előződön, egyértelműen lejön az írásodból, és igen jól érzed, hogy a hibázási lehetőség most a legnagyobb, mert ha most valaki 2 jó szót szól hozzád, a karjaiba omlasz, és ott találod magad az anyakönyvezető előtt, később meg fogni fogod a fejed, hogy lehettél ekkora marha....Nem szabad..
4/4 A kérdező kommentje:
"minden magadfajta luzer igy erzi"-Koszi.Amugy igazad van.Luzer dolog megelni a rossz dolgokat.Vitaba ebben nem bocsajtkozom.
A masik ket kommentet koszonom.En is igy gondoltam,csak vartam egy kis biztatast.Nem voltam meg nagyon ilyen cipoben.
2012. dec. 30. 00:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!