Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A korombeli fiúk miért mind olyanok, hogy nekik az a kapcsolat, ha rád írnak, rögtön megkérdezik van e pasid járunk és ennyi?
utolsó, ebben igazad lenne, de nincsen. próbálkoztak nálam idősebbek, nem is egy, és a végén mindig kiderült mire fájna a foguk.. ezért írtam hogy az idősebbeknek arra kellek.
normális srác idősebbek közül még nem próbálkozott be nálam.
Mert szerintem amúgy egy normálisabb idősebb férfinek meg nem kell egy tizenéves komoly kapcsolatra. Hisz nem is érettek még. Kislányok csak - bocsi, de ez az igazság!
Várj szerintem Ráérsz 20-22 éves korodba pasizni és akkor már a korkülönbség se számít annyira. Könyebb lesz normális pasikat kifogni. A mai tizenévesek csak hiszik, hogy felnőttek.
látom ti is nagyon megértettétek amit leírtam:) nincsenek megfelelő jelöltek:) normális srác eddig egy sem próbálkozott.
jólenne ha nem jönnétek már ezzel a fhú de nagyon érett lehetsz szöveggel! nem felnőtthöz hasonlítom magam, hanem a korosztályomnál vagyok érettebb! különbséget tenni meg kéne tanulnotok.
Én azért nem neveznék érett nőnek egy 15 éves kislányt! (bocsánat kérdező)
Egy tizenéves még nem érett nő. Fejlődés alatt lány. Esetleg egy 18-20 éves már "kis"felnőtt. De nem érett. Sem agyilag, sem testileg.
Te aki írtad, hogy érett, valószínűleg te sem vagy egy felnőtt-kategória.
(nem akarok senkit megsérteni ezzel...)
utolsó: én nem érett nőnek neveztem magam, hanem a korosztályomhoz képest érettebbnek!!
szövegértést gyakorold még egy picit:)
Drága kérdező! Nem te nevezted magad érett nőnek, hanem a 16-ost aki írta.
És gondoldj hogy mit írsz (gondolok itt a "szövegértéses" beírásodra, hogy flegmán beírod, hogy gyakoroljam!) Inkább te olvass! Köszönöm!
Amúgy előzőleg én írtam, hogy sajnos a többi csaj miatt te szívsz - szóval eszem ágában sem volt téged sértegetni... te viszont tényleg gondolkodj mielőtt nekem utasítást adsz. Köszi
#6 , 17 és 19-et írtam én.
És aki érettnek titulált téged ("érett nő") az a 16-os volt. Nem neked szólt a 17-be írt megjegyzésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!