Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet hogy haragszik rám?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy haragszik rám?

Figyelt kérdés

Van egy pasi akivel unokatesómon keresztül ismerkedtem meg. Elmentünk bulizni, és közben volt petting is. Nagyon yoo volt meg minden de sajnos több nem lehetett volna a dologból mert nagyon messze lakunk egymástól. Mikor legutoljára taliztunk akkor azt mondta hogy lelkiismeret furdalása van de nem tudja hogy miért...meg mondta h azért majd msn-en beszéljünk. 3 napja felvettem msn-re és még azóta se jött, fel, myvipbe meg mindig belép. Például írtam neki nem rég h yoo volt vele meg minden, meg írtam h akk az msn címét adja meg, és leírta az msn címét semmi szia meg semmi. :S (Nem tudom mi baja lehet, annyira kedvesnek meg jó fejnek ismertem meg.

Szerintetek írjak neki vipen hogy szokott -e fennt lenni msn vagy vmi? Olyan rossz így pedig azt hittem jó haverok leszünk vagy vmi...:S Olyan mintha teljesen közömbös lennék neki mintha nem is ismerne.

Legközelebb már csak 1 év múlva talizunk. :S

2009. aug. 25. 14:10
 1/4 A kérdező kommentje:
Azt mondta h lehet hogy azért van lelkiismeret furdalása mert szombat este nem tudtunk talizni.
2009. aug. 25. 14:12
 2/4 A kérdező kommentje:

Rákérdezzek hogy haragszik -e rám vagy vmi???

Vagy hagyjam? Köszi szépen a válaszokat!

2009. aug. 25. 14:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Keress mást. Közömbös vagy neki. Max csak arra kellenél neki.
2009. aug. 25. 14:16
 4/4 A kérdező kommentje:

Megbeszéltük h csak kaland, mert messze is lakunk egymástól nagyon, de azért azt hittem h msn-en dumálunk vagy vmi. :S

Kicsit csalódtam benne.

2009. aug. 25. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!