Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám bebizonyítani, a magasságomtól, és arc kinézetemtől eltekintve, hogy én is férfi vagyok?
#8-as:
Lehet nekem később nő ki. Nem tudom fater hány éves korára nőtt ki teljesen a szakálla, de majd meglátjuk, hogy alakul.
Lehet azt kéne. :D
Álló brével, pucéran, végig menni az utcán.... kicsit se néznének elmebetegnek. :D
A barátom is 168 centi magas :) és sokáig ő is babaképű volt. Aztán amikor elkezdett dolgozni, éveket öregedett az arca két év alatt. Most 23, de simán 28-30-nak tűnik. Ami nem baj, mert én meg 24 vagyok és annyinak is látszom, így jól nézünk ki együtt :)
Ne akarj bizonyítani. Csináld a dolgaid, éld az életed, legyen célod, legyél határozott. Ettől hosszútávon is vonzó és férfias leszel.
Megint a barátom tudom mondani: itt ül a másik asztalnál és valami motort épít, ami a régi laptopommal összekötve fog valamit csinálni. Nem tudom, pontosan mit csinál, magyarázta is pedig, de nekem a mikroelektronika kínai. Viszont elképesztően szexi! :)
Valami ilyen irányba indulhatnál el. Valami, amitől egyedi leszel, valami, ahol alkotsz, ezt értékeli az ember :)
hm,nőként én is a 16ost gondoltam először. Kifejtve: ez nálam nem azt jelenti, hogy olyan mint a falu bikája, vagy goromba durva (van ilyen is)
hanem furcsa módon egészen a szavaira koncentrálva:
Az igen-je igen a nem-je nem. Tiszta beszédű, nyílt tekintetű. Ehhez tartozik általában egy szép mozgás is.
Kapcsolataiban gyöngéd, nemes és jó. Férfi.
"Nemes legyen az ember, segítőkész és jó"
Edel sei der Mensch,
hilfreich und gut! (Goethe)
Értelek, és köszönöm a linket is, de nem tudok németül. :D
Amúgy, ezek a tulajdonságok meg vannak bennem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!