Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám bebizonyítani,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Blazer X kérdése:

Hogyan tudnám bebizonyítani, a magasságomtól, és arc kinézetemtől eltekintve, hogy én is férfi vagyok?

Figyelt kérdés
21 éves, 168 cm magas vagyok (aki nem tudná :D ) és már régebben tettem fel egy olyan kérdést, hogy a nőknek mennyire fontos a magasság. Eléggé megoszló válaszokat kaptam, de a nagy részük a nagyobb magasságú férfiakat preferálta. Ezzel semmi gond sincs, mindenkinek meg van a saját ízlése. :) Csak nekem még az a másik gondom is, hogy a koromtól eltérően valamennyivel fiatalabban nézek ki. (21 vagyok, de az ismerőseim mind ilyen 17-18 évesnek saccoltak) Arról szeretnék érdeklődni, hogy hogyan tudnám bebizonyítani a nőknek, hogy én is férfi vagyok?
2012. dec. 28. 23:09
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

#8-as:

Lehet nekem később nő ki. Nem tudom fater hány éves korára nőtt ki teljesen a szakálla, de majd meglátjuk, hogy alakul.

2012. dec. 28. 23:22
 12/21 anonim ***** válasza:
Esetleg próbáltad már azzal, hogy letolod a gatyádat?
2012. dec. 29. 00:15
 13/21 A kérdező kommentje:

Lehet azt kéne. :D

Álló brével, pucéran, végig menni az utcán.... kicsit se néznének elmebetegnek. :D

2012. dec. 29. 00:20
 14/21 anonim ***** válasza:

A barátom is 168 centi magas :) és sokáig ő is babaképű volt. Aztán amikor elkezdett dolgozni, éveket öregedett az arca két év alatt. Most 23, de simán 28-30-nak tűnik. Ami nem baj, mert én meg 24 vagyok és annyinak is látszom, így jól nézünk ki együtt :)

Ne akarj bizonyítani. Csináld a dolgaid, éld az életed, legyen célod, legyél határozott. Ettől hosszútávon is vonzó és férfias leszel.

Megint a barátom tudom mondani: itt ül a másik asztalnál és valami motort épít, ami a régi laptopommal összekötve fog valamit csinálni. Nem tudom, pontosan mit csinál, magyarázta is pedig, de nekem a mikroelektronika kínai. Viszont elképesztően szexi! :)

Valami ilyen irányba indulhatnál el. Valami, amitől egyedi leszel, valami, ahol alkotsz, ezt értékeli az ember :)

2012. dec. 29. 00:23
 15/21 A kérdező kommentje:
Nekem azok az álmaim, hogy legyen munkám amilyen hosszútávra csak lehet (nem érdekelne ha belepusztulnék csak akkor meg is fizessen), meg vegyem álmaim házát, utána azokat a cuccokat amit a szüleim miatt nem vehetek meg (pl. vízipipa), és aztán majd látjuk, hogy lesz-e ezek után kapcsolat. Na ezek az én céljaim. :D
2012. dec. 29. 00:27
 16/21 anonim ***** válasza:
Férfias viselkedéssel! A többi csak külsőség...
2013. jan. 14. 12:14
 17/21 A kérdező kommentje:
Férfias viselkedés alatt pontosan mit értesz?
2013. jan. 14. 12:18
 18/21 anonim ***** válasza:

hm,nőként én is a 16ost gondoltam először. Kifejtve: ez nálam nem azt jelenti, hogy olyan mint a falu bikája, vagy goromba durva (van ilyen is)

hanem furcsa módon egészen a szavaira koncentrálva:

Az igen-je igen a nem-je nem. Tiszta beszédű, nyílt tekintetű. Ehhez tartozik általában egy szép mozgás is.

Kapcsolataiban gyöngéd, nemes és jó. Férfi.

"Nemes legyen az ember, segítőkész és jó"

Edel sei der Mensch,

hilfreich und gut! (Goethe)

[link]

2013. jan. 14. 12:38
 19/21 A kérdező kommentje:

Értelek, és köszönöm a linket is, de nem tudok németül. :D

Amúgy, ezek a tulajdonságok meg vannak bennem. :)

2013. jan. 14. 12:56
 20/21 anonim ***** válasza:
Jajj de imádom ezt a kérdést.:) én 22 vagyok és ha 17 nek néznek, de ennek semmi köze nincs, te mekkora férfi vagy. Hálát adok az égnek, hogy fiatalabbnak nézek ki, csomó korombeli meg 30 nak. Ennyi! Csak egy könyvet ajánlok neked, Csernus Imre A Férfi!
2013. jan. 14. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!