Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetek szexi egy bimbóval is?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek szexi egy bimbóval is?

Figyelt kérdés
Volt 3 éve egy autóbalesetem...csigolyatörést szenvedtem, és nagyon rossz állapotban voltam. :( Amikor levették rólam a kötözést észrevettem, hogy az egyik mellbimbóm hiányzik. Sírva fakadtam és már azon gondolkoztam, hogy inkább megölöm magam. Most van egy barátom 2 hónapja, és természetesen szeretne már többet is. De nem merem...mi lesz ha meglátja? :(( Segítség!!!! :( 20/l
2012. dec. 28. 18:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Előbb-utóbb meg kell mutatnod neki, javasolnám hogy egyszer amikor megy hozzád vagy te hozzá akkor ne vegyél fel melltartót szólsz neki hogy figyú és gyorsan föl és le a pulcsi, vagy megfogod a kezét és behúzod alá. (vagy mindig melltartóban leszel de ez nem kivitelezhető). Ha igazán szeret elfogadja.
2012. dec. 28. 18:56
 12/19 anonim ***** válasza:
Ne aggódj! Ha szeret tuti nem fog elhagyni ez miatt, ha te jobbnak érzed akkor előtte mondd el mi a szitu hidd el nem fogja őt ez zavarni. Én barátnőm sem tökéletes neki a mellkasán elég nagy vágás nyomok vannak egy műtétje miatt és most is nagyon látszik még de nem zavart engem ez mert nem a külseje miatt szerettem belé, persze őt ez zavarja nyáron is napokig kellett nyúznom hogy kimerjen mozdulni a strandra de oda is csak inkább egy dresszt húzott magára hogy takarni tudja. Ez van de szeretem őt és nekem ez a fontos. Ha a párod igazán szeret nem fog ezzel a kis aprósággal foglalkozni meglátod! :)
2012. dec. 28. 18:56
 13/19 anonim ***** válasza:

Sajnálom az esetet és megértem, hogy aggódsz, azonban az orvostudomány szerintem tudna rá választ adni és meg tudná oldani a problémádat. Ha nincs ennyi pénzed, akkor sem baj, max. nem lehetsz szépségkirálynő. Akit ez zavar, azt csak sajnálni lehet, mert a baleset az baleset, attól pedig hogy van egy ilyen testi hiányosságod még lehetsz jó szerető/anya/stb. :)

Ha van elég esze a mostani párodnak, megértést tanúsít és nem ítél el;)

2012. dec. 28. 18:58
 14/19 anonim ***** válasza:
#13 vagyok, szintén 20/L :)
2012. dec. 28. 18:59
 15/19 anonim ***** válasza:

Így van, a 13-al egyet értek teljes mértékben. Ha én szeretek valakit és ilyen lenne, akkor talán az lenne a leghelyesebb, ha leülnénk ketten az asztalhoz és elmondaná, hogy van valami amiről még nem tudok. Ha elmondaná, szerintem én megcsókolnám és el se ereszteném. Tudom, hogy nagy lelki erő kell ehhez. Éppen ezért nagy tisztelet neked és sok sikert hozzá!

Nem lesz gond, hidd el ;)

22/F

2012. dec. 28. 19:04
 16/19 anonim ***** válasza:

Engem nem zavarna :)

Az egyik ismerős kislánynak is volt egy autóbalesete pár évvel ezelőtt. Gyakorlatilag sz*rráment a fél arca. Többször plasztikázták, még így is eléggé látszanak a hegek, de már 2 éve van barátja, és nagyon szeretik egymást :)

Meg egyébként sem tökéletes senki. Szal szerintem ez nem lehet gátló tényező.

De ha neked tényleg nagyon nagyon sz*r lelkileg, akkor megmutathatod egy sebésznek.

2012. dec. 28. 19:05
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Nagyon sok erőt adtatok most nekem! :) El fogom neki mondani. Köszi:)
2012. dec. 28. 19:18
 18/19 anonim ***** válasza:

Ez egy olyan dolog, amiről abszolút nem tehetsz.

Először is el kell magadat fogadni így, ahogy vagy. Ha ez megvan és normális párod van, akkor nem fogja érdekelni a dolog, mert ettől te nem leszel kevesebb, mint ember.

Írok még egy dolgot privátban...

2012. dec. 28. 20:04
 19/19 anonim ***** válasza:
Elég szokatlan szépséghiba, de nem szörnyű, attol még lehetszt nagyon szép. Legtöbb fiú 10perc alatt megszokná, amitt neked 3éve nem sikerült. Lehet jobb volna, ha elmondanád neki mi a helyzet, minthogy elkezd vetkőztetni, és észreveszi, mert akkor nagy megdöbbenés lett, annak ellenére, hogy az érzelmein nem változtat.
2012. dec. 28. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!