Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkérdeznek 3 nőt, hogy mi a foglalkozásuk.
Az első:
- Én kertésznő vagyok, melegágyból melegágyba vándorolok.
A második:
- Én matematikus vagyok, összeadom magam a főnökömmel, négyzetre emelem a szoknyámat és kivonom magam a forgalomból.
A harmadik:
- Na jó, ne szépítsük, én is ku-rva vagyok!
K*rva az aki penzert csinalja, r*banc pedig az akit az irigy es prud emberek igy titulalnak amiert szereti a szexet.
30F
K*rva: szexuális szolgáltatást nyújt idegeneknek egy bizonyos pénzbeli juttatásért cserébe.
Rib*nc: Szexuális szolgáltatást nyújt boldognak-boldogtalannak, de annyira hülye, hogy még csak pénzt sem kér azoktól, akik nyíltan k*rvának nézik.
"K*rva az aki penzert csinalja, r*banc pedig az akit az irigy es prud emberek igy titulalnak amiert szereti a szexet.
30F"
Pusztan irigysegböl kivanom neked, hogy egy olyan "parod" legyen, aki hetedhet orszagon vegig d*gatja magat, minden heten massal is agyba bujik valakivel - rajtad kivül -, akinek a szaja rajtad kivül a lehetö legtöbb ferfit megizleli, es aki nem atall majd nehany szexualis uton terjedö betegseget Veled is megosztani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!