Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? SZERETEM!

Figyelt kérdés
Van egy fiú a suliban, én A-s vagyok, ő B-s. Voltunk együtt nyelvvizsgán is, és akkor még nem is nagyon figyeltem fel rá. Hülyültünk meg minden, és egyszer rámköszönt a buszmegállóban. Azóta egyszer beszéltünk facebookon, barátnőmnek pedig van egy fake-je, és arról szinte minden nap beszélgetek vele. Annyira más, mint a többi fiú, sokkal érettebb és kedvesebb is. Osztálytársai mondták, hogy van a suliban egy csaj, akivel szeretne járni, de mégsem járnak, pedig a csajnak is bejön. Én viszont nagyon belészerettem, és nem tudom, mitévő legyek. Segítsetek!!!

2012. dec. 27. 20:38
 1/8 anonim válasza:
100%
1. Próbáld meg valahogy kinyomozni h ki tetszik neki vmilyen baráton keresztül ha nem megy akkor meg faggatasd ki vkivel h mit gondol rólad talán elmondja de ha ez nem tetszik akkor pedig a legtisztább módszer... állj oda elé mond meg neki h tetszik sőt beleszerettél..( ami persze nem könnyű) remélem tudtam segíteni
2012. dec. 27. 20:42
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a saját facebookodon beszélgess vele, ne valami hamis profilról. Ezzel nagyon nagyot lehet égni, ha kiderül. Lehet h könnyebben beszélsz vele így, hogy azt se tudja, ki vagy - de, tudod, ennek ugyanaz az előnye, ami a hátránya. Ha nem tudja, ki vagy, hogyan szeressen beléd?
 3/8 anonim ***** válasza:

Ugyanazt,mint a többi ugyanilyen kérdésnél.

El kell neki mondani.

Ha vadidegen embereknek sikerült,akkor neki igazán nem lesz akadály elmondanod.

4/8 A kérdező kommentje:

Igazából tudom, hogy melyik csaj tetszik neki, és szünetekben sokat is látom őket együtt.

A másik pedig, hogy nem is ismerjük egymást. Akkor hogyan mondjam el neki, hogy szeretem? Csak elijeszteném:|

2012. dec. 27. 20:45
 5/8 anonim ***** válasza:

Akkor előbb meg kéne ismerkedni.

Igazad,van:ijesztő,ha egyből ezzel indítanál.

2012. dec. 27. 20:47
 6/8 A kérdező kommentje:
de tudom, hogy tetszik neki valaki, akkor most kezdjek el "nyomulni" ...? Vagy hogy ismerkedjek vele?:|
2012. dec. 27. 21:06
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem értem,hogy a másik lány hogy jön be a képbe.

Amíg nincs köztük semmi,te azt csinálsz,amit akarsz.

2012. dec. 28. 09:45
 8/8 A kérdező kommentje:
ez mondjuk igaz...:)
2012. dec. 28. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!