Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Filmezés a baráttal?
Sziasztok!
Ez lesz az első alkalom, amikor a barátom átjön hozzánk. Tervezzük már, hogy a testiségben is továbblépünk (max orál, de elég sokáig itt lesz, így úgy gondolom, hogy egy film is beleférne. A kedvencem a Remény rabjai..ami nem éppen egy viháncolós film, így nem tudom mire számíthatok?
Előre is köszönöm a normális válaszokat!
17/L
Aaaaaaaaaaaaa
te akkora jófej lány lehetsz, az egy kibeb*ott kva nagy fiiiiiiiiilmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Első válaszoló: köszi :)
Bár nem éppen egy romantikázós..belefér vagy keressek más filmet?:)
Amúgy, ha digidugi féleséget akarsz, akkor inkább egy Project X féle filmet ajánlok, megadja a hangulatot, de ha meg azt akarjátok h Wow legyen a vége, akk tlg v ezt, v Harcosok klubja, v Éhezők viadala, ilyesmit lessetek meg.
Ilyen testi dolgok ilyen filmeket nem köröznek le.
De te tuti király jófej csaj lehetsz
Nekem is top 1 film.
(bocs a kirohanásomért xD)
Az egy istenkirály film, az egyik legjobb a világon.
Imádom a végén Red beszédét és azt amikor rájönnek hogyan szabadult ki Andy.
De szerintem randira nem jó mert a filmet nagyon nehéz félbeszakítani a pettinggel és persze mert jó hosszú is.
Én miért nem ismerek ilyen lányokat ? :(
Én miért nem ismerek ilyen lányokat ? :(
Milyeneket?:)
Egyébként úgy lenne a legjobb: felvetem ezt, mint ötlet, hogy mi lenne, ha..és majd ő dönt ;)
Csak őszintén szólva nekem nem jutna eszembe, hogy rámásszak a csajra mikor ez megy.
http://www.youtube.com/watch?v=jGr2wvXE6bA
Annyira jól meg van csinálva :)
Legszebb filmzene egyébként ebben hangzik el...
Úr isten..zseniális.
Amúgy én is lány vagyok..:$ Szóval ha akarod, lehetünk haverok:$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!