Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem nő a mellem?
megkérdeztem anyukámat is hogy neki hogy volt de neki nagyon hamar megnőtt olyan 11-12éves kora körül és az ő anyukájának is.Nekem meg kb semmi.
17/L
Ez nem ilyen egyszerű :)
Leginkább hormon függő. Van egy lány ismerősöm, ő szintén 17 éves és elég karcsú. Egy fél éve még szinte 0, semmi melle nem volt most meg már elég formás és szerintem még nem állt a növés. Igazából olyan 19-20 éves korodig nőhet, de utána is formálódik. Ha pl. hízol akkor valószínűleg a melleid is nagyobbak lesznek. Szülés előtt is megnőnek, van akinek úgy marad.. szóval ez ember függő, szerintem ne aggódj miatta.
Különben is... nem mindenki a nagy labdákat szereti ám :)
22/F
apai ágon is öröklődhet az hogy mekkora lesz a melled(pl ezért nővéremnek Bkosaras,nekem meg D-és)annak ellenére hogy későn kezdett el nőni,ez ellen nem tudsz sokat tenni
19
hát a hízás az nem fenyeget.
170 magas vagyok és és 53kg..de mindenki ilyen a családban
Semmi gond nincs vele. Szerintem ez a pont optimális méret :D
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!