Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Túl nagy a mellem mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagy a mellem mit tegyek?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok és a koromhoz képest nagy mellem van.Utálom őket mert szinte tesiórán semmit nem tudok úgy megcsinálni hogy ne ugrálnának.Mindig van rajtam melltartó kivéve este.De nem veszek fel sport melltartót.Hogy oldhatnám meg hogy kisebbnek tűnjön.?Milyen módszerek vannak rá hogy összenyomjam egy kicsit hogy ne ugráljon annyira.?

2012. nov. 23. 23:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
88%
tudom, kicsit zavaró lehet, de ne pazarold az idődet olyan cuccok keresgélésével... nem azt mondom, hogy örülj neki, de fogadd el... ez te vagy, akár büszke is lehetnél rá...
2012. nov. 23. 23:34
 2/18 anonim ***** válasza:
3%
fogyj le :D pl látsz futót/ úszót/ olimpiai sportolót nagy mellel? nem:D
2012. nov. 23. 23:41
 3/18 anonim ***** válasza:
74%
nekik azért nincs nagy mellük, mert a rendszeres, intenzív, versenyszerű mozgás gyerekkor óta visszaveti a fejlődésben
2012. nov. 23. 23:51
 4/18 anonim ***** válasza:
18%
na hát akkor hajrá :D ő még gyerek :) amúgy meg sztem ha leviszed a testzsírszázalékod mondjuk 17-re, akkor biztos csökkenni fog a melled is :)
2012. nov. 24. 02:05
 5/18 anonim ***** válasza:
14%
Ha nagy melleid vannak, akkor jó kis alakod lehet. Tudnálak szeretni, kár hogy még csak 13 vagy.
2012. nov. 24. 16:51
 6/18 A kérdező kommentje:

köszönöm a tanácsokat.(:

utolsó válaszolónak pedig.nem vagyok vékony.sőt én egyenesen disznónak tartom magam.:D

2012. nov. 25. 16:35
 7/18 anonim ***** válasza:
0%
Akkor miért nem fogsz me? a melleid is kisebbek lesznek. meg mit kell lepontozni? -.-
2012. nov. 25. 16:46
 8/18 anonim ***** válasza:
Miért lennél disznó? Milyen magas vagy hozzá hány kiló? És mit nevezel te nagy mellnek? 13 évesen a B kosár is nagynak tűnhet, kérdés szerinted mi a nagy?
2012. nov. 26. 10:45
 9/18 A kérdező kommentje:
156 cm és 50.kg.:sshát b-s a melltartó méretem.(:
2012. nov. 26. 18:18
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg nem vagy kövér. Normális a súlyod a magasságod meg ideális szerintem. A melled meg ha vigasztal lehet nem nő tovább, vagy ha igen fogadd el, hogy te a nagy cicisek táborát fogod erősíteni. Amúgy meg ha zavar, hogy ugrál sportmelltartó.
2012. nov. 26. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!