Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boldogtalan vagyok és egyedül érzem magam . Mások szerint szép vagyok, jó csaj, de nem találok párt magamnak, mindenki csak haverként gondol rám. Talán a magasságom miatt, mondjuk nem vagyok olyan hűde magas csak 177cm. Miért nem találok párt?
magas, de nem vészesen magas, (ismerek magasabbat is) van akit ez taszít van akit ez vonz.
Először is néz magadba, hogy pattintál-e le valakit? persz nem azt mondom, hogy add le nagyon a színvonalat, és minden jött menttel jöjj össze.. van ilyen, nem ismerlek, nem tudom meg mondani.. talán nincs kisugárzásod, vagy egyéb.
Már éppen fel akartam ajánlkozni, de közben végig olvastam ... és én csak meg akarnálak fektetni ...
Egyébként meg az a pasi, akinek a magasságod számít és azért nem hajlandó veled összejönni, attól jobb is ha megmenekülsz!
A magasságod gondot jelenthet...a sok önbizalom hiányos majomnál,aki nem képes elviselni,hogy ha egy lány egy magas velük,vagy esetleg még magasabb is náluk.
Sokaknál szerintem ezért nem esel bele a szórásba.
Pesten szerintem nehezebb normális embert találni mint vidéken.Ez a nagyváros átka.De lehet,hogy csak én vagyok a balf@sz és azért nem találtam még normális lányt.
5-ösnek válaszolnék.
Azzal a mondatoddal elég szépen vitatkoznék,miszerint itt "mindenki talál valakit". Nagyon sok srácot ismerek a köreimből akinek még nem volt senkije szinte,magamat is beleértve.És egyikünk sem egy ronda gyerek,csak szimplán felszínesek a legtöbben a nők közül.A kivételekkel meg még nem hozott össze a sors. Ez egy kis off volt elnézést.
A kérdésedre válaszolva van nagyon sok srác,aki szíves örömest a párod lenne,aki szeret és megbecsül,illetve nem akar megfektetni,de ezek a srácok nem diszkókba és ilyesmi helyekre járnak,illetve nem a leghelyesebbek általában.Tehát nézz körül jól,és alaposan fontold meg kivel szeretnél összejönni,mert ebben a korban a srácok nagy része még csak megfektetni akar mindenkit,de van sok kivétel is ez alól,sok ilyet ismerek,és én magam is ezt a vonalt erősítem.
21/F
de te pasi vagy utolsó!
ő meg nő!
ha jól néz ki , ha tényleg jól akkor neki könnyebb dolga lesz.
De tényleg gond lehet a magasság.
De valami 150 kg os kopasz mercis gazdag csávót egyből találsz.
Engemet nem zavarna a magasságod, habár én 168 cm magas vagyok. :) Tulajdonképpen vonzanak a magas csajok. Lehet, hogy kicsit durva lesz ez a poén számodra, de ez nekem olyan lenne mintha megmásznám a Mount Everest-et. :D (Nem szexuális értelemben értettem a megmászást)
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!