Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alacsony lányok hátrányban vannak?
158 cm vagyok és 19 éves :)
Átlagos vagyok,nem vagyok pálcika,van mellem ..egyszóval nőies vagyok.De úgy látom,hogy a fiúknak az 165 cm feletti lányok tetszenek csak,gondolom a szép hosszú lábak miatt..
jól látom ?
Megmondom őszintén én 189 cm vagyok és 24 éves.
Ha a realitást veszem, hozzám minimum 175 cm magas lány illik, de ennél inkább magasabb. Nem is találok párt. :)
De most hogy elgondolom, totál beindítottál. Főleg, hogy írod, nőies vagy meg midnen rendben. Tök jó elképzelni, ahogy szexelünk és én rád fekszem és óvlak egész testemmel, miközben nyögsz nagyokat. Mintha a hugom lennél :D Viccet félretéve, nem számít az ágyban a magasságod. Mondjuk párkapcsolatban már necces lennél hozzám :D
170 centi vagyok.
Mivel én sem vagyok magas, szeretem az alacsonyabb lányokat, akik mellett magasabbnak érzem magam.
Őket lehet úgy védelmezni, babusgatni ha igénylik.
Férfinek érzem magam mellettük, és ettől ők is nőnek érzik magukat.
Kinek a pap,kinek a paplan.Én 180 magas vagyok,de nem mérőszalaggal választok barátnőt.
Szóval embere válogatja.
Én is 158 cm vagyok. Ez is olyan dolog, hogy valakinek ez tetszik, valakinek meg amaz. Lehet előny is, hátrány is.
Nekem pl. a magasabb fiúk jobban bejönnek. De lehet pont egy alacsonyabb fiú lesz életem szerelme. :)
Elég sokan megjegyzik amúgy, hogy milyen pici vagyok, de különösebben nem érdekel. Ekkora vagyok és kész. :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!