Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alacsony lányok hátrányban vannak?
158 cm vagyok és 19 éves :)
Átlagos vagyok,nem vagyok pálcika,van mellem ..egyszóval nőies vagyok.De úgy látom,hogy a fiúknak az 165 cm feletti lányok tetszenek csak,gondolom a szép hosszú lábak miatt..
jól látom ?
170 cm-es fiúk !
Meglepődve olvasom,hogy ti azt hiszitek,hogy a magasságotok hátrány.
Nekem álmaim pasija 170 cm,de azt sem tudja,hogy a világon vagyok,bár nincs bnője.
ugyanilyen alakom van.
nem tudok mit csinálni ilyen az alkatom,lapos hasam van..de a combjam vastagok,edzéssel csak izmosodom :)
Te is, mindenki nagyon jól tudja, hogy általában az alacsony lányok - persze nem a korukból adódóan alacsony lányok... - többnyire vonzóak. Az exem is 2 fejjel volt alacsonyabb nálam, pedig nem vagyok egy magas állat. Mikor volt orvosi lóf@sz, akkor 173 körül voltam - bár nem tudom, mert van egy haverom aki sokkal alacsonyabb nálam, és ő mondja magát 170 körülinek... :) - , és nemhogy nem zavart, tetszett.
Csak nagyanyáink fantáziáiban él az, hogy hosszú combú szőke leány kell a férfiembernek. Nekem spec nem, persze volt olyan lány aki magasabb volt, hosszú combokkal, de nagyon nem ettől függ, hanem a személyiségtől.
Mint pl. az említett exem, miután "megismertem" jobban, már inkább csak undort idézett elő. Tehát ja. Részemről egy pici előny is, ha alacsony a leányzó, de nem feltétel.
Szóval nem látod jól. Legyen egy szép napod.
Az előző nem tudom mekkora, de én 170...
29 F
Akkor válaszolsz a levelemre?
29 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!