Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem érdekelnek a fehér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érdekelnek a fehér lányok?

Figyelt kérdés
Valmiért sohasem vonzódtam a fehér nőkhöz. Még régen a sztárokba szerelmesedő korszakomban is csak a fekete és ázsiai hírességekről ábrándoztam. Most húsz évesen már ki kellett volna nőnöm ebből, de valahogy képtelem vagyok elképzelni magam egy fehér lánnyal. Próbálkoztam többször is, de nem megy, olyan volt, mintha egy meleg csak azért járna egy lánnyal, hogy ne közösítsék ki, tehát nem volt az igazi. Falun fekete, ázsiai, arab nőt nehéz találni, így a roma hölgyek társaságát keresem, de ők sajnos nagy százalékban igazolják a sztereotípiákat, legalábbis az én tapasztalataim alapján. Egyébként őket is vonzónak találom.
2012. dec. 27. 09:23
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Én kerestem hozzám illő roma (roma=ember cigányul, csak mondom) lányt, de még nem találtam, de ettől még hiszek a létezésében, te viszont gyűlölöd őket, mert gyűlölni könyű.

A rasszisták alsóbbrendűek.

2012. dec. 27. 13:04
 12/16 anonim ***** válasza:

Tudom, nem kell a hiszti. Olvastam pár könyvet a "cigánykérdésről", de gondolom ezt nem tudod, honnan is tudnád. És nem, nem a Mein Kampfot. Jó, igaz, azt is olvastam - de "nem jött át" -.

Nyílván azt sem tudod, hogy én spec miért "gyűlölöm" őket, de nyilván arról sem hallottál, hogy jópár száz éve, hirtelen egyszerre kezdték utálni őket egész Európában. Nyilván ez is csak azért volt, mert egyszerre lett mindenki nyilasfasisztatrapista - gondolom nem tudod, hogy mondjuk mit közvetített az olasz fasizmus, a német nácizmus, mert bizony voltak különbségek, pl. a fasiszták nem hirdették a fejelméletet... - az egész világon.

Namármost pl. Angliában, vagy Franciaországban - bevallom neked most nem tudom, hogy melyik országban, tudom, buta vagyok, és elvakult nácifasisztatrapista - nem büntették azokat, akik cigányt - és nem romát - öltek. Nos, most pedig ők a legnagyobb fajvédő országot. Mondjuk meg is lett az eredménye. Nem tudod olvastad-e, hallottad-e, hogy Angliában a lakosságnak több, mint az 50%-a már nem fehér - mondjuk ez számodra tökéletes -.

Meg amúgy is, lehet, hogy gyűlölöm őket, igen. De a békés megoldás híve vagyok. Azt vallom amit Mária Terézia - hol voltak akkor még a nácifasisztatrapista eszmék, hm? - ő felismerte, hogy szar van a lecsóban. Úgy képzelte el, hogy a cigány gyerkőcöket ki kell szíktani a családból - lehet lepontozni, de ez tényleg működne. Nem egy tanulmányban szerepelt, hogy ha ki is akarnak törni a "bodzaszedő életből", akkor a család hátráltató. Ugye általában többen laknak egy szobában, nincs lehetőslge tanulni, zavarják, hangosak stb. - és "normális" lehetőségeket kell számukra biztosítani. De nyilván ettől én vagyok maga a sátán. Meg a rasszizmus megtestesítője, de akkor kérdem, hogy miért egy félcigány srác volt sokáig a legjobb barátom? Hm? Na? Na ugye.

Na mindegy, mielőtt itt mondod a baromságaidat, olvass. Nem viccből alakult ki ez az ellentét.

"Gyűlölök, mert gyűlölnek."

2012. dec. 27. 13:17
 13/16 A kérdező kommentje:

Társadalomföldrajz szakirányon elég sokat megtud az ember a nemzetiségekről. :) Ha veszi a fáradságot és belekukkant az életükbe, akkor méginkább.

Persze ha te meg tudod győzni magad a saját igazadról azáltal, hogy fontoskodó szövegeket írsz, amikben a biztonság kedvéért azt is megemlíted, hogy mindezt ilyen, meg olyan tanulmányban olvastad, akkor ez van...

2012. dec. 27. 13:33
 14/16 anonim ***** válasza:

Vicces vagy. Nem kell magamat meggyőznöm. Te kiírtad, hogy nem érdekelnek a fehér lányok. Ok. Te is tudod az okát, beteg vagy. Ennyi. Én leírtam a véleményem, erre persze jött a szokásos válasz. Bár ez még a jobbik eset volt, mert legalább értelmes mondatokba szedted furcsa gondolataidat. Oké. Virtuális pacsi. Lóf@szt. Erre jössz ezzel:

"Én kerestem hozzám illő roma (roma=ember cigányul, csak mondom) lányt, de még nem találtam, de ettől még hiszek a létezésében, te viszont gyűlölöd őket, mert gyűlölni könyű.

A rasszisták alsóbbrendűek."

Amivel érzékeltetni szeretnéd, hogy majd jól kioktatsz, mert csak egy szűk réteg tudja, hogy a roma mit jelent. Meg amúgy is, alsóbb rendű valaki azért, mert gyűlöl valakit. (Te meg gyűlölsz minket, mert gyűlöljük őket.)

Oké, megértem, mégiscsak fel kellett nőnöd ebben az abbaerált világban, oké.

És igen, megemlítem, mert nyilván, ha nem tenném, akkor jönne, hogy kurucinfó meg a f@szom. De ezzel is mellé lőnél - mint párválasztásnál -, de igazad van. Mindegy is. Én csak azt remélem, hogy egyszer tényleg lesz tartós kapcsolatod egy R O M A lánnyal, és majd az életkedved is elmegy.

Na szervusz, meg sok sikert, és fehér karácsonyt - legalább jövőre... -

2012. dec. 27. 13:41
 15/16 anonim válasza:

"...cigány gyerkőcöket ki kell szíktani a családból..."

Én meg erre alapozva kívánom, hogy vegyék el tőled az összes gyerekedet, nehogy rászoktasd őket a tébolyult eszméidre, kedves Számember.

Találó neved van egyédként, hisz a fehér embert isteníted, kinek fejlett kultúrájában mindenki csak szám, és lenézel mindent, ami "fejletlen" a bölcs nyugati fehér emberhez képest.

Kérdező, neked meg csak egyedi ízlésvilágod van, nincs abban semmi rossz, inkább légy rá büszke, hogy téged nem fuószalagon gyártottak!:D

2012. dec. 27. 14:35
 16/16 anonim ***** válasza:

egyet értek az utolsó válaszolóval.

Kérdező, ha neked ők tetszenek, akkor ők tetszenek és kész, ez nem betegség. Ha egy barna hajú-szemű lánynak tetszik mondjuk egy skandináv típusú fiú, akkor mi van? Ezek is két különféle rasszba tartoznak, persze ez senkit sem zavar, mert nem olyan feltűnő a bőrszín közti különbség.

A rasszok keverednek, és talán lesz egy idő, amikor eltűnnek az óriási bőrszínkülönbségek is, de ez miért lenne baj?

A romákkal kapcsolatban igaz, hogy a többség sajnos visszataszító életvitelt folytat, 131288 írta ezt a családból kiszakítós dolgot, amivel persze nem érthetek egyet, mert embertelen, de abban igaza van, hogy a gyerek azért lesz olyan, amilyen, mert otthon ezt látja.

Te mondjuk azt látod otthon, hogy a szüleid visszafogott, kedves, tanult emberek, így nagy eséllyel te is hasonlítasz rájuk. Hát ők meg mást tanulnak a szüleiktől, ami szomorú, de nem az ő hibájuk...

2012. dec. 27. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!