Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sejtem, hogy páran már feltehe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sejtem, hogy páran már feltehették ezt a kérdést, de azért adnátok tippeket?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a párommal pár nap múlva leszünk 2 évesek, és erre az alkalomra egy feledhetetlen ajándékkal szeretnék készülni neki. Nem is inkább tárgyra gondolok, hanem valami olyanra, ami sokáig megmarad az emlékezetében. Gondoltam sztriptízre, de nem lesz alkalmunk együtt lenni éjszaka... (Bár lehet, hogy ezt hétvégén egy kis ízelítőként alkalmazom..) Valakinek van valami tippje? :S
2009. aug. 24. 20:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
a sztrip10-t díjazni fogja:) szép és feledhetetlen ajándék lenne=)
2009. aug. 24. 20:35
 2/7 anonim ***** válasza:
31%
Besz*rás, már a kétéveseknek is a szexen jár az agyuk?? Egyáltalán hogy tudsz írni-olvasni? Vagy anyuka teszi fel helyetted a kérdéseket? Szerintem inkább maradj a babázásnál.
2009. aug. 24. 20:45
 3/7 A kérdező kommentje:

Beszarás, tudsz te egyáltalán olvasni/szöveget értelmezni, hogy ennyire hülye vagy? Vagy poénkodni próbáltál? Mert akkor szólok, hogy az nem megy, inkább ne erőltesd!

Egyébként 18 éves vagyok, te tuskó, kinőtten már a babázásból, és különben sem beszólogatásra voltam kíváncsi, hanem értelmes emberek értelmes válaszait szeretném olvasni! Megsúgom, hogy te ezek szerint nem tartozol közéjük.

2009. aug. 24. 21:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom! Szegény csávó azt mondta, hogy őszerinte tetszeni fog a sztriptíz... most miért kell lecseszni szegényt?

Amúgymeg...egy vacsorának biztos örülne =)

2009. aug. 24. 21:13
 5/7 anonim ***** válasza:
utánam írt egy csávó vmi bunkóságot amit viccnek szánt de nem sikerült neki!sztem neki szánta a letolást:) és vacsora tényleg nem rossz ötlet:)első voltam 18/F
2009. aug. 24. 21:26
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk a 3 éves évfordulónk lesz nemsokára, és azt találtam ki, hogy kap majd egy serleget, amire valami ilyesmi szöveget gravíroztatok " Az ELSŐ, ember aki elviselt 3 évig"..:) Sztem ez jó, mert maradandó, és poénos..:D
2009. aug. 24. 22:59
 7/7 anonim ***** válasza:

08-24 21:13-s vagyok! Bocsánatot kérek, valamit elnéztem... azthittem, hogy a kérdező a legelső válaszadót cseszte le! Sorry még1x!

Am a vacsorával kapcsolatban, én minden lánynak először rakott krumplit főzök, mert az nálam mindig jól sikerül! Ezt ajánlom neked is!! :P

2009. aug. 27. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!