Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért esik annyira jól, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért esik annyira jól, ha valaki megérinti a rövidnadrágból kilátszó meztelen combomat?

Figyelt kérdés
Nagyon érzékeny a combom bőre, és nagyon jó érzés, ha valaki akár véletlenül is hozzáér. Nyáron mindig elég rövid nadrágokat hordok, és jó érzés, amikor a metrón vagy buszon ülve valakivel egymásnak feszül a meztelen combunk. Fiú létemre egyébként elég puha combjaim vannak, és tényleg tök jó érzés, amikor a húgom barátnői is ott vannak nálunk és csak úgy hülyeségből megpaskolgatják. Mitől alakulhatott ez ki nálam?
2009. aug. 24. 19:59
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen csak a combod erogén zóna. Ha majd lesz barátnőd, majd együtt felfedezitek az erogén zónáid, s akkor tisztába kerülsz ezzel a témakörrel. Erogén zóna minden olyan rész a testeden, amit ha simogatnak/nyalnak/izgatnak valamilyen módon, könnyen felizgulsz.
2009. aug. 24. 20:20
 2/2 anonim ***** válasza:

en lany vagyok es nekem is ez a "problemam" te hany eves vagy?

lehet egy hulye kerdesem mennyire rovid nadragokat hordasz te mert eddig en pasikon olyan terden picit felulit lattam

17L

2009. aug. 31. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!