Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Volt már, hogy stoppol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Volt már, hogy stoppoltatok és az út végén szexel fizettetek?

Figyelt kérdés
Milyen messzire mentetek? Lett belőle folytatás?

2012. dec. 26. 18:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
30%
Ja, egyébként meg hiába pontozgattok le, mint az óvodások, ettől még tény marad:)
2012. dec. 26. 19:25
 12/21 Pretty_Fighter ***** válasza:
100%

De ez egy anonim oldal..Miért ne vallanák be név nélkül,ha esetleg mégis megtették volna?:)

Csak hogy válaszoljak is: Nem történt ilyen velem.(igazából nem is stoppoltam még)

2012. dec. 26. 19:45
 13/21 anonim ***** válasza:
95%
Hapsinak is azt tanácsoltuk, hogy ne mondja el, ha fizetett a szexért egy mocskos prostinak, szóval...
2012. dec. 27. 17:26
 14/21 anonim ***** válasza:
95%
Hát, én nő vok, de a hecc kedvéért majdnem azt írtam, igen. De mostmár akkor megmondom: nem.
2013. jan. 10. 18:33
 15/21 anonim ***** válasza:
Ó, hát persze, én mindig így csinálom, teljesen normális dolog, hiszen a végén mindenki jól jár.
2013. márc. 9. 18:47
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
En stoppoltam a tesommal, de nem volt semmi, szepen kirakott a sofor ott ahol igerte. Muszaj volt, mert elment az utolso busz, igy megprobaltuk. Mikor kialltam osszesen 5 kocsi allt meg, abbol 4-ben pasik ultek es ordibaltak, hogy "gyere cica, elviszunk". Az utolsobol nem orditott, azert szalltunk abba. Mazlink volt, tobbszor nem tennem.
2013. máj. 25. 13:03
 17/21 anonim ***** válasza:
mindennap
2013. jún. 4. 16:09
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem stoppolok, de ha mégis rákényszerülnék, és jól nézne ki a pasi aki elvitt akkor lehet, h megdugatnám magam.
2013. jún. 4. 16:10
 19/21 anonim ***** válasza:

Nekem egyszer olyan volt, hogy álltam a megállóban és vártam a buszt mert mentem volna bulizni...erre megállt előttem egy kocsi... kiszólt belőle egy pasi, hogy merre megyek meg ilyenek... aztán kérdezte, h nem e akarok, hogy elvigyen, mondtam neki, hogy oks mert ittam is már meg egyedül is voltam ...fáztam is szóval ilyesmik...aztán beültem és elkezdett simogatni én meg beindultam aztán én is ...mikörzben vezetett megcsókoltam , aztán odaértünk és leszoptam , aztán írtam a többiknek, hogy nem megyek bulizni...a pasi hazahozott, itt is ...aztán a végén sikerült meggyőznie , hogy menjek át... ennyi volt.

Néha utána hívogatott de mikor megtudtam, hogy felesége van akkor azért kicsit kiakadtam.

2013. jún. 4. 16:27
 20/21 anonim ***** válasza:
én is stoppoltam 3 szor de ebből 1 nő volt egy vénember meg egy középkorú pasi egyik sem akart semmit kiraktak és kész még kedvesek is voltak jót beszélgettünk út közben :)
2013. szept. 5. 01:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!