Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt már, hogy stoppoltatok és az út végén szexel fizettetek?
De ez egy anonim oldal..Miért ne vallanák be név nélkül,ha esetleg mégis megtették volna?:)
Csak hogy válaszoljak is: Nem történt ilyen velem.(igazából nem is stoppoltam még)
Nekem egyszer olyan volt, hogy álltam a megállóban és vártam a buszt mert mentem volna bulizni...erre megállt előttem egy kocsi... kiszólt belőle egy pasi, hogy merre megyek meg ilyenek... aztán kérdezte, h nem e akarok, hogy elvigyen, mondtam neki, hogy oks mert ittam is már meg egyedül is voltam ...fáztam is szóval ilyesmik...aztán beültem és elkezdett simogatni én meg beindultam aztán én is ...mikörzben vezetett megcsókoltam , aztán odaértünk és leszoptam , aztán írtam a többiknek, hogy nem megyek bulizni...a pasi hazahozott, itt is ...aztán a végén sikerült meggyőznie , hogy menjek át... ennyi volt.
Néha utána hívogatott de mikor megtudtam, hogy felesége van akkor azért kicsit kiakadtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!