Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már arcpirító élményed?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már arcpirító élményed?

Figyelt kérdés
Nekem az volt, mikot még elég hülye voltam és szinte csak a szex érdekelt.Hogy egy dezodoros flakonnal masziztam(tiszta volt mert megtisztítottam)És mikor húztam ki, bennem maradt a teteje.Nem tudtam kivenni sehogy.Nagyon megijedtem de szüleimmel nem vagyok jóban hogy erről szóltam volna nekik.Meg kellett várnom mig bátyám hazaért a sportlövész versenyről kb 5-6 órával az eset után.Elmondtam neki hogy mivan, ő meg autóba rakott és elvitt orvoshoz.Persze útközben megkaptam a magamét.Végülis sikerült megoldani.De nem is ez volt a legcikibb benne.Haza fele megált egy szexshop parkolójában és adott egy 10ezrest és aztmondta hogy elmegy lőlapot venni, addig énis intézzem el a dolgaim a közeli épületekben.Gondolhatjátok mire gondolt.Végülis őis vett lőlapot meg énis vibrátort.Szerencse hogy ilyen jófej bátyám van.Két éve történt de azóta egy szót sem hallotam tőle az esetről se mástól.De akkoris életem legcikisebb napja.Nektek is van hasonló?Jó ez elég durva eset volt.Nektek volt már cikis pillanatotok? 18L
2009. aug. 24. 19:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt elég nehéz felölmúlni XD. De azért sajnállak.Nekem ilyen ciki még nem volt.De egyszer pont mentem suliba és pont velem szembe jött egy srác aki nagyon bejött és én meg lekaptam egy oszlopot fejjel.Nagyon ciki volt a srác meg elkezdett szakadni a röhögéstől és ment tovább:(
2009. aug. 24. 19:44
 2/9 A kérdező kommentje:
jaj, énis koppantam már hasonló helyzetben :D
2009. aug. 24. 19:48
 3/9 anonim ***** válasza:
94%

Én egyszer amikor kb. 14 éves voltam egy zselés gyertyatartóba raktam a farkam, jó kényelmes volt:) De nem kapott rajta senki meg semmi ilyen, csak hülye ötlet volt:$

19f

2009. aug. 24. 19:49
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem kb 13 éves koromban,amikor elkezdtem masztizni,és nagyon belejöttem a dologba,gondoltam kipróbálom hogy beleteszem a farkam egy PET palackba hogy imitáljam a lyukat :D Csak akkori fejemmel nem gondoltam hogy ha "nagy" lesz,akkor utána már igen nehézkes lesz kihúzni.1 napig nem volt otthon senki,és 4 órán keresztül próbáltam kitalálni hogy szabadítsam ki,mert nagyon ciki lett vna kórházba menni a farkamon egy 2 literes ásványvizes palackal :) De végül egy metsző ollóval óvatosan sikerült kioperálnom :D
2009. aug. 24. 19:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

mekkora jófej bátyád van. : DD

volt..egyszer a barátommal kocsiban csináltuk, egy mezőn..közben kinéztem az ablakon, és ott jött két lány lóháton, és majd' meghaltak a röhögéstől, meg imitálták, hogy vajon mit csinálhatunk odabent.

aztáán..szeretkeztünk a barátommal, ő elment wc-re, én pedig addig felöltöztem..de nyitva hagyta az ajtót, és amikor csatoltam volna be az övem, észrevettem, hogy az apja ott áll az ajtó előtt. : D

2009. aug. 24. 21:56
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
magas termetű vagyok a barátnőmmel éppen kutyapózban szeretkeztünk. Hajnal volt már egy buli után. Nekem nem túl kényelmes az a póz mert nagy terpeszben kell állnom térdelnem, mivel a lány lába rövidebb. A lényeg az hogy begörcsölt a fenekem, és muszáj volt felegyenesednem...viszont a műszer még bent volt. a barátnőm torka szakadtából üvöltött hogy " SZÉTSZAKADOOOOOK" a következő pillanatban a szomszéd szobában apámék felkapcsolták a villanyt... :D Fater nagyon büszke volt rám a reggelinél, biztos azt hitte, úgy elintéztem barátnőmet a mesteri technikámmal hogy csak ennyit bírt mondani :D .... tévedett :D:D
2009. aug. 25. 00:07
 7/9 anonim ***** válasza:
LOOOOOL UTOLSO XDDD
2009. okt. 5. 19:27
 8/9 anonim ***** válasza:

Áááá ezeken annyit röhögtem XD Velem még szerencsére nem történt hasonló :D

16/L

2009. nov. 1. 16:52
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
A barátomnak nem volt szobaajtaja, mert csőtörés volt náluk, és még akkor nem vettek újat. A szülei persze mindig otthon vannak, és nekünk nagyon csendben kell szeretkeznünk. De a barátom egyszer nagyon bevadult, ami nekem irtóra tetszett, és elkiáltottam magam hogy:bébi fogjál le, fogjál le! ... És nagy röhögésre lettünk figyelmesek...Amúgy a szülei jó fejek, és még hál'istennek egyszer sem cikiztek vele. Na, azóta már újra van ajtaja:)
2009. dec. 28. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!