Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy mosoly sokat dob a férfin is?
Nem szeretek, és eddig nem is tudtam mosolyogni*. Eléggé faarcú vagyok, nem sűrűn ülnek ki rá az érzelmek, jobb is, ha nem látja a külvilág. De nem először hallom lánytól, hogy jól állna a mosoly, helyessé tenne, így viszont csak tucat vagyok.
Tényleg ennyit jelentene a nők számára? De miért? Attól, hogy nem mutatom ki, még lehetek vidám és boldog is. Vonzóbb, ha magamra erőltetek valamit?
*A fogaim elég szépek, csak egy-kettő nem úgy áll, ahogy kellene. Fogszabályzó pedig egyelőre luxus.

Nekem eléggé elborította a melankolia, a sötétség az elmémet, és már jósok év óta nem tudok mosolyogni, csak ha kiröhögök valakit.Akkor azért keservesen jól megy, de az teljesen más, mert az köztudott, hogy nem kedvességről szól. Az a parasztság oldala a mosolynak.
Igazából gyaokorolgathatod a tükörben, de a szemed sajnos nem fog a száddal harmoniában mosolyogni, és egy mű faszos dolog lesz ez. Visszatetsző, kellemetlen. Én sem szoktam, mostanában nem is tudom kimutatni az érzelmeimet.
Amikor szép helyes lányok rámmosolyognak, általában ilyen valamilyen szolgáltatást nyújtó lányok, pl. pultnál meg ilyenek, nem szoktam visszamosolyogni rájuk, kicsit lekonyul a képük a szerencsétleneknek :/ sajnálom őket nagyon, bár igaz, csak engem minősít, hogy nem tudom elfogadni a kedves közeledést. Igazából szarok rá, mert ami nem megy,azt nem kell erőletetni. De szimpátiát csak jó hangulattal, életvidám közlékenységgel, és megnyerő mosollyal lehet kelteni. Ha agresszív, komor hideg pofa vagy, akkor no szimpátia, és inkább félni fognak , inkább néznek valami elmebeteg állatnak, aki bármikor kitörhet,mint egy vulkán. Igazán az unott pofájú emberekben nincs semmi megnyerő, nincs kisugárzás. Az istenér nem tud oldódni a kbaszott légkör, nem tud a köszönő fázis átlendülni ismerkedésbe sem legtöbb esetben. A nő ilyenkor totál bezárkózik, és elveszti az érdeklődését.
Általában az emberek jó 80 százaléka nem ehhez van szokva, ehhez a komor pofához, hanem ezek röhörésznek viccelődnek, nézem a párokat, haveri társaságokat, hogy be nem áll a szájuk, ugatnak röhögnek mindenféle marhaságról, jól elvannak, poénkodnak, és ez megy náluk nap mint nap. Most képzelheted, akiknél ez a megszokott, azok mennyire idegenkednek egy hideg állattól. Nem tudják hova tenni a jelenséget! Félnek, esetleg megfordul a gyagyás fejükben,hogy talán harag van feléjük, vagy útálat, amiért ennyire nem partner az illető a jópofaságban?! EZ bizony kínos és gázos szituáció.
Igazából valóban akkor öszinte a mosoly,ha teljesen jóban vagy magaddal, elégedett vagy kívül és BELÜL! is magaddal, nameg nem sötét a jövőképed, nincs semmi ami éppen lebazná a hangulatod, és tele vagy tervekkel ,célokkal, szépnek látod az életet, akkor nem nehéz igazi mosolyt produkálni. De akinél ezek közül valami negatívba csap át, ott kúrhatod az egészet. Márpedig egy elcseszett életet, egy sötét jövőképet nem kis meló derűssé transzformálni!
Abba te bele fogsz dögleni! De nem lehetetlen.....

12 -es lány! Én nagyon birom, sőt főleg a komoly nőket szeretem, valahogy a vetkőzős nős képeken is azok fognak meg igazán amikor nem mosolyog a nő, sokkal szexisebb egy határozottabb tekintet szerintem. Nekem tehát ilyen téren bejönnél nagyon is. Nem elvárás a mosoly nálam egyáltalán.DE!
Az tény,hogy mégis a mosolygós lányokat könnyebb megkörnyékezni, könynebb közeledni hozzájuk.
Hiába szexis a komolyság, ha egyben taszít is, mert közönyt sugároz, mert esetleg unszimpátia is rejtözködhet mögötte, ami elbizonytalanít az esélyeket illetően. Épp ezért kétélű kard a komolyság. Mégis azt mondom,hogy elős benyomás a legfontosabb, egy icipici mosoly azért kezdésnek nem árt, ha valaki tud mosolyogni, én nem. De akkor is ez a véleményem, mert én is így látom másokon jónak.

A mosolynak ereje van! A szeretet ereje.
Mosolyogni nem lehet igazán, csak szívből. H valaki erőlteti, csak bazsajgás lesz belőle.
Aki mosolyogni tud másokra, az szeretni is tud.
Ha nem az a célod, hogy a másikat eltipord, ha valóban fontos számodra a másik, hát mosolyogj rá. Nem kerül semmibe, és meglátod a másik is kedves lesz veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!